Muž mi ne da, a ja gorim!

U životu nisam bila toliko napaljena, ali mom mužu, k'o za vraga, nakon 20 godina braka 'ona stvar' više ne stoji


100posto
09.05.2019.14:00
U životu nisam bila toliko napaljena, ali mom mužu, k'o za vraga, nakon 20 godina braka 'ona stvar' više ne stoji
Istagram

sažeto

Naša Ptica ovaj je tjedan, svojim antisavjetima, odmogla gospođi u životnoj nevolji


100posto
09.05.2019.14:00

Draga Ptico,

u posljednje sam vrijeme postala seksualni manijak, ali moj muž, k'o za vraga, ima problema s erekcijom. Baš sad.

U braku smo 20 godina, a ja tijekom svih tih godina nisam bila toliko napaljena.

Problem je u tome što se mužu spusti svaki put na pola posla tako da i on i ja na kraju ostanemo nezadovoljeni.

Trudimo se voditi zdrave živote. Ne pušimo, ne pijemo i ne razumijemo zašto nam se ovo sad događa pa smo oboje prilično frustrirani zbog svega.

Imamo dvoje odrasle djece, odselili su se od doma, pa samo se nadali da ćemo konačno moći uživati u vremenu koje je samo naše i posvetiti se jedno drugome.

Pomagaj,

Frustrirana mama

Draga mamo,

To se te godine kad se sokovi počinju sušiti, nekad plodne oaze koje su do pred samo treptaj oka bujale životom polako se pretaču u pustinje. 

A, ruku na srce, ni instalacije više nisu najnovije, dok, istovremeno, servis - one vrste koja bi trebala tvom dragom, svom medicinskom napretku unatoč, nažalost, još uvijek nije na zadovoljavajućoj razini.

Je*i ga, stara moja, to su ti biologija i prirodni tijek stvari. Bog je naumio da čovjeku, nakon što podigne svoju generaciju ptića i kad jednom svoju mlađ odašalje u svijet, otkažu svi centri za ugodu. Judeokršćanska tradicija čovjeku brani spolnost koja nije u funkciji reprodukcije. To je nama naša borba dala!

Ali, lako je meni tu sad pametovati. Nisam, doduše, Žuži, nemam mladog pastuha na lageru kad me južni pol zasvrbi, ali mi smo ipak žene modernog doba. Uložiš u dobar vibrator, kvalitetne baterije i rokaj, koko, dok se guma ili koža ne istroše!

Pa ipak, ne očajavaj. Plave tabletice, kažu – ako ti je s muževom pumpom sve u redu pa mu ne prijeti rizik od hercinfarkta, dobro dođu kao obavezna literatura u nahtkasliću. Stavi ih odmah pored svog novog moćnog alata za orgazme.

Osim toga, mogla si proći i gore. Dogura taj tvoj Sizif svoj kamen barem do pola brda pa ti budi prava kršćanka i pomogni sebi kad ti drugi već ne mogu.

Odnosno, kad smo već kod tuđe pomoći. Živimo u 21. veku, otvoreni brakovi, također, nisu opcija koju bi trebalo olako odbaciti, ako sve drugo propadne, a ti i dalje ostaneš ustrajna u tome da je ljubav vrjednija od orgazma!

Uvijek na raspolaganju, samo žicu dalje,

tvoja Ptica

Posebne napomene

Riječ je o (crno)humornoj reakciji na našu otužnu stvarnost čiji je jedini i isključivi cilj nasmijati čitatelje. Ograđujemo se od odgovornosti budući da računamo na vaš zdrav razum kad su u pitanju savjeti koje ćete pronaći u odgovorima.

Dijagnoze, a shodno tome i terapije, ponavljamo, postavljati mogu samo za to stručno osposobljeni ljudi, što mi nismo, ali se zato s vremena na vrijeme nasmijati možemo svi. 

Želite li i vi, nakon svega, našu Pticu priupitati za koji savjet, javite joj se diskretno na [email protected]. Zasigurno ćete pogriješiti!

draga ptico

antisavjeti

newsletter

Prijavite se na Newsletter