Šokantna ispovijest srpskog transvestita

'U Zagrebu sam se bavila prostitucijom, posao je cvjetao... Spletom okolnosti završila sam u Remetincu gdje su me silovali i tukli, jedva sam se izvukla'


100posto
26.06.2019.17:00
'U Zagrebu sam se bavila prostitucijom, posao je cvjetao... Spletom okolnosti završila sam u Remetincu gdje su me silovali i tukli, jedva sam se izvukla'
Ilustracija / Goran Mehkek / CROPIX

sažeto

'Rođena sam u tijelu muškarca, ali sto posto sam žensko. Jedva čekam operaciju koja će me i fizički pretvoriti u ono što već jesam', kaže Saša Đokić 


100posto
26.06.2019.17:00

"Često pomislim da bilo najbolje da se nisam ni rodila jer ovo nije život. Na svakom koraku doživljavam poniženja, ismijavaju me, šikaniraju, a sve zbog toga što se usuđujem pokazati svoju pravu prirodu. Rođena sam u tijelu muškarca, ali sto posto sam žensko, tako razmišljam, tako se ponašam, tako se oblačim. Ne želim se skrivati, to bi mi donijelo još veću patnju. Jedva čekam operaciju koja će me i fizički pretvoriti u ono što već jesam", rekla je 23-godišnja Saša Đokić za portal Žena.rs.

Pokojni otac zlostavljao ju je u djetinjstvu pokušavajući od nje napraviti 'pravog muškarca'. Majka joj je umrla kad je imala 16 godina.

Dodijelili su me u udomiteljima i tu sam preživjela pravi pakao. Bila je to prava tortura, zaista ne znam kako sam poslije svega ostala normalna. Čim sam maturirala, pobjegla sam u Beograd, gdje sam konačno mogla biti to što jesam.

Saša je sa 19 godina počela uzimati hormonske tablete kako bi suzbila muške hormone.

"Sada imam manje dlaka po tijelu, ali još uvijek ima dosta toga što moram redovno uklanjati. Hormonski lijekovi izazivaju nuspojave. Stalno mi je muka, često povraćam, boli me trbuh,  otičem, padam u depresiju. Dobra vijest je što su mi počele rasti grudi, mada su to dimenzije koje nisu odgovarale mojim željama, pa sam ugradila silikone. Tri puta sam se operirala. Sada imam lijepu trojku, taman kako treba", ponosna je Saša, koja je i napumpala usne.

Promjenu spola financira prostitucijom

Kako bi sve mogla financirati bavi se prostitucijom. Nikada to nije tajila jer, tvrdi, jedino tako može zaraditi za pristojan život i priuštiti si operacije koje joj pomažu da postane žensko.

Mušterije su mi muškarci svih vrsta, ne biste vjerovali tko mi sve dolazi, političari, biznismeni, obiteljski ljudi, mladi momci... Nitko od njih nije gej, svi su biseksualci.

Lani je otišla u Hrvatsku, gde se isto bavila najstarijim zanatom, ali je otvorila i salon za masažu.

"Posao mi je cvjetao, tamo je sve liberalnije, međutim, nije sve tako kako djeluje na prvi pogled. Jedne večeri u siječnju dovela sam mušteriju u stan i otišla se u kupaonicu srediti. Naišao je dečko moje cimerice koji je nasrnuo na tog čovjeka i htio ga opljačkati. U tom hrvanju teško ga je ozlijedio. Oboje smo uhićeni zbog razbojništva i pokušaja ubojstva. U tih mjesec i pol dana dok nisam dokazala nevinost, bila sam u zatvoru u Remetincu. Strpali su me u ćeliju s četiri kriminalaca, smatrajući da tu pripadam jer u pasošu piše da sam muško. Silovali su me, tukli, a uprava je ignorirala sve zahtjeve i žalbe mog odvjetnika. Na kraju smo došli do ministra, nakon čije sam intervencije konačno dobila posebnu ćeliju. Srećom, ozlijeđeni čovjek se oporavio i potvrdio je da nisam sudjelovala u razbojništvu pa sam puštena na slobodu i s vrećicom u kojoj su bile samo najnužnije stvari, protjerana sam u Srbiju. Već nekoliko mjeseci sam u Novom Sadu i polako počinjem da stajem na noge", ispričala je portalu Žena.rs.

promjena spola

transvestit

Saša Đokić

zatvor u Remetincu

newsletter

Prijavite se na Newsletter