MOŽE LI LUĐE?

Tvrdi da je izgubio nevinost s vanzemaljkom i da imaju 50-ero djece, sve to je i naslikao


Ružica Matić
11.05.2017.18:50
Tvrdi da je izgubio nevinost s vanzemaljkom i da imaju 50-ero djece, sve to je i naslikao
Screenshot YouTube

sažeto

David Huggins kaže da ga vanzemaljci otimaju od djetinjstva i naslikao cijelu kolekciju djela u kojima opisuje te susrete


Ružica Matić
11.05.2017.18:50

David Huggins ima 72 godine. Živi u Hobokenu u New Jerseyu sa suprugom i sinovima te radi u trgovini delikatesama. Na prvi pogled ne bi se reklo da je po bilo čemu osobit, ali tu bi se čovjek lako prevario. Huggins, naime, tvrdi da ga od osme godine života redovito otimaju vanzemaljci, ali to nije sve. Kaže da je i nevinost izgubio s vanzemaljkom imena Crescent.

„Svega toga počeo sam se prisjećati u nekom trenutku svog savršeno normalnog života“, kaže Huggins, koji se u mladosti školovao za slikara u Art Students League u New Yorku. Naslikao je cijelu kolekciju nadrealističkih djela u kojima opisuje svoje susrete s vanzemaljcima. Tvrdi da ih je bilo raznih vrsta, od visokih sivih do bića nalik kukcima.

Screenshot Youtube

Screenshot Youtube

Screenshot Youtube

U Americi postoje udruge ljudi koji tvrde da su ih otimali vanzemaljci i Huggins je otišao na nekoliko takvih sastanaka, ali nije se pronašao u njihovom društvu. Rekao je kako su previše depresivni, a njegova iskustva s vanzemaljcima su bila vrlo ugodna. Ističe kako je drage volje udovoljavao svim njihovim zahtjevima, piše dangerousminds.

Nevinost s vanzemaljkom Crescent izgubio je sa 17 godina, a tvrdi i kako su dobili više od 50-ero djece, ljudsko-vanzemaljskih križanaca. Njihov prvi susret opisao je vrlo detaljno. Ispričao je kako je šetao kroz šumu u Georgiju idući prema jezeru kad ju je ugledao kako sjedi kraj drveta. Tijelo joj je izgledalo normalno osim glave. Na neprirodno blijedom licu isticale su se ogromne crne oči, a nosila je i periku.

Screenshot Youtube

Screenshot Youtube

Huggins tvrdi kako su oboje odmah pobacali svu odjeću sa sebe i uskoro više nije bio djevac. Detaljno je opisao i obilazak njihove djece.

„Odveli su me u prostoriju koja je bila puna beba i morao sam dodirnuti svaku od njih. Ljudski dodir vrlo je važan. Kad sam dodirnuo prvu bebu, statički elektricitet je prešao s moje ruke na nju. Brzo sam povukao ruku i rekao vanzemaljcu nalik insektu: 'Wow, jesi li vidio ovo?'. Sljedećeg jutra probudio sam se potrošen, totalno iscrpljen i cijeli dan sam spavao. Te noći vanzemaljac nalik insektu došao je po mene i poveo me do sobe pune jakog svjetla. Rekao mi je da uđem unutra. Poslušao sam ga i bilo je nevjerojatno. Bio sam unutra nekoliko minuta, a svjetlo je prolazilo kroz mene. Jutro nakon toga bio sam nevjerojatno pun energije, a taj osjećaj potrajao je tjednima“, ispričao je Huggins.

Screenshot Youtube

Screenshot Youtube

Njegove priče su u najmanju ruku kontroverzne, no slike su dobile prilično dobre ocjene. Stručnjaci kažu kako dobro koristi boju i svjetlo, a motivi su odlična ilustracija teorija koje okružuju 'Područje 51'. Mnoge slike objavljene su u knjizi o Hugginsu 'Love in Alien Pugatory' (Ljubav u vanzemaljskom čistilištu, op.a.) izdanoj 2009., a uskoro bi trebao izaći i dokumentarac Brada Abramsa imena 'Love and Saucers' (Ljubav i leteći tanjuri, op.a.). 

vanzemaljci

nevinost

otmice

David Huggins

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter