Video: muškarci poludjeli za novim bizarnim ali jako opasnim trendom

Trljali zubnu pastu za bolju izdržljivost penisa, ali ovaj 'magičan trik' protiv prerane ejakulacije ne da ne radi nego može rezultirati opasnim posljedicama


Valerija Bebek
11.09.2019.19:00
Trljali zubnu pastu za bolju izdržljivost penisa, ali ovaj 'magičan trik' protiv prerane ejakulacije ne da ne radi nego može rezultirati opasnim posljedicama
Profimedia

sažeto

Utrljavanje zubne paste u penis, tvrdi jedan influencer, spriječava preranu ejakulaciju i erektilnu disfunkciju


Valerija Bebek
11.09.2019.19:00

Što sve ljudi neće učiniti za ljubav ili točnije što sve muškarci neće učiniti da bi izdržali što dulje u seksu. Tako se javio novi trend utrljavanja zubne paste u penis. Tako je, ne samo da je to netko bubnuo i ostao živ, nego su se počela objavljivati upozorenja muškarcima da ne čine. Penis i zubna pasta ne idu zajedno.

Iako se čini kao zdravorazumska tvrdnja, postoje muškarci koji to čine kako bi produljili svoju seksualnu izvedbu. Ovaj 'učini sam' trik promovira persona imena Jose Barber na svojim YouTube, Reddit i Steemit kanalima.

Tako naš 'brico' tvrdi kako će masiranje zubnom pastom po penisu 'slomiti preranu ejakulaciju i erektilnu disfunkciju bez opasnih lijekova'. Evo čak je i zdravo, tvrdi Jose. Njegova procjena je da ćete pomoću magičnog trika 'trajati 30 minuta dulje'.

Iritacija, plikovi i ožiljci

Trebamo li reći da ne postoje apsolutno nikakvi dokazi koji bi išli u prilog tvrdnji da zubna pasta odgađa orgazam. Umjesto toga vjerojatno ćete iziritirati kožu pa možda čak i dobiti opekline - i vi i vaša seksualna partnerica. Dovitljivi brico 'razuvjerava' skeptike i bojažljive usporedbom da ionako perete zube prije (seksualnog) susreta pa nikome ništa nije iziritirano.

JEDNOSTAVNO NEMOJTE! Neke žene su povjerovale da će im grudi narasti i prestati visiti ako u njih trljaju pastu za zube

Međutim, proizvodi od mentola i genitalije nikad nisu bile dobar spoj. Iako zdrav razum nikad nije spriječio neke ljude u promoviranju gluposti. Tako je svojedobno internetom harao trend među ženama koje su mislile da će povećati i podignuti grudi ako će trljati zubnu pastu u njih. Pogađate? Ništa se nije niti povećalo, niti podignulo.

"Molio bih bilo koga tko bi pokušao da odustane od te zabrinjavajuće tehnike 'paste za zube' - jer time neće učiniti ništa kako bi pobijedili preranu ejakulaciju ili erektilnu disfunkciju. Bez obzira na tvrdnje u videu. Ulje mentola i druge kemikalije iz zubne paste, uključujući i sredstva za izbjeljivanje, mogu izuzetno iritirati osjetljivu kožu. Ako je stavite na genitalije moguće da dobijete i blage opekotine, kao i plikove i ožiljke. Osim toga zubnu pastu ne bi trebalo koristiti ni kao lubrikant", upozorio je farmaceut James O’Loan.

penis

prerana ejakulacija

zubna pasta

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter