Nije bračna nevjera rezervirana samo za Kardashianke

'Točno znam kako su se osjećale. Primila sam frendicu beskućnicu u kuću, a onda mi je ona ukrala muža'


100posto
26.02.2019.17:00
'Točno znam kako su se osjećale. Primila sam frendicu beskućnicu u kuću, a onda mi je ona ukrala muža'
Getty Images

sažeto

Mlada nije ni slutila koliku si je medvjeđu uslugu učinila kad je u kuću primila prijateljicu u nevolji


100posto
26.02.2019.17:00

Ne plaču samo sestre Kardashian zbog „krtice“ koju su naivno pustile u kuću pa im je ona zlobno potkopala temelje samog postojanja. Referiram se, jasno, na najnoviji skandal koji trenutačno potresa naslovnice tabloida.

Khloe je opet prevarena. Ovaj put ju je nevjenčani suprug i otac njezinog djeteta prevario s najboljom prijateljicom najmlađe uzdanice dinastije Kardashian, Kylie, koja je usto još i godinama živjela u njenoj kući. No sve je to stara vijest kojoj se, zapravo, nitko više ni ne čudi s obzirom na pozamašnu količinu afera koje je američki košarkaš priuštio poznatoj starleti.

Profimedia

Za razliku od tragedije 23-godišnje Britanke koja je u svoju kuću primila beskućnicu da bi joj ova za hvala ukrala muža. 

Neslućena izdaja

Nije mogla ni slutiti da će joj najbolja prijateljica zabiti nož u leđa na najgori mogući način. Mjesec dana nakon što ju je Krissie primila u svoj dom koji je dijelila s 21-godišnjim nezaposlenim suprugom Calumom, on joj je mrtvo-hladno priopćio kako više ne želi biti s njom.

Krissie je uskoro shvatila i zašto i to ni manje ni više nego preko Facebooka nakon što je pročitala da su njen suprug i njena prijateljica, koja se inače iz Krissienog doma iselila istovremeno kad i Calum, svoju vezu svijetu ponosno obznanili na popularnoj društvenoj mreži.

U međuvremenu su dobili i prvo dijete.

Znam kako se osjećaju sestre Kardashian

„Kad mi je frendicu iz stana u kojem je živjela izbacio njezin najmodavaca nisam mogla ni slutiti da mi to što sam joj toliko velikodušno ponudila svoj kauč dok se ne snađe završiti krahom mog braka“, ispričala je.

„Točno znam kako su se Kylie i Khloe morale osjećati. Stvarno se radi o najnevjerojatnijoj mogućoj izdaji. Ponudila sam Beth utočište kad joj je to trebalo, a ona je odmah zaskočila mog muža. Oni su danas zaručeni i imaju dijete.“

Sve se dogodilo jako brzo

Krissie se za Caluma udala u rujnu 2016. godine. „Bio je to najsretniji dan u mom životu. Upoznali smo se preko Tindera u travnju iste godine i pala sam ničice kad sam vidjela koliko je uživo zgodan.“

Par tjedana nakon toga Calum joj je već izjavljivao ljubav, a zaprosio ju je na godišnjem odmoru koji su provodili u Grčkoj u kolovozu. „Bila sam iznenađena, ali sam pristala. Imala sam osjećaj da je to najprirodnija stvar na svijetu.“

Profimedia

Upoznale su se preko posla

Krissie i Beth upoznale su se naredne godine u noćnom klubu u kojem je s Beth radila kao konobarica. Ubrzo su se sprijateljile. Spojila ih je ljubav prema alkoholu. A Beth se dobro slagala i s njezinim suprugom. Štoviše, često su se utroje družili u obiteljskom domu mladog bračnog para.

Kad je Beth morala izaći iz svog stana zbog problema s vlagom, Krissie joj je nesebično ponudila smještaj. „Veselila sam se što ćemo se više družiti, ali moje je veselje splasnulo nakon tjedan dana zajedničkog života. Jedne sam se večeri vratila s posla i zatekla njih dvoje zajedno na kauču kako gledaju nešto na Calumovom mobitelu.“

Uvjeravali su ju da je luda

Otada ih je često zaticala zajedno, ali bi se i on i Beth ohladili čim bi im se Krissie pridružila. Kad ih je konfrontirala i direktno pitala što se među njima događa, jednostavno bi je ismijali. 

A onda je Calum detonirao bombu. Mjesec dana nakon što se Beth uselila rekao je Krissie da ju ostavlja. „Rekao mi je da me ne voli više. Okrenuo se i otišao je. Bila sam očajna, nisam znala što me snašlo.“

Beth joj je u svemu tome bila najveća podrška. „Provela bih sate plačući na njezinom ramenu, tražeći način kako da spasim svoj brak.“ Tjedan dana nakon Caluma i Beth joj je rekla da se seli. 

Proklet bio Facebook

Krissieni najgori strahovi obistinili su se nekoliko dana kasnije kad je na Facebooku vidjela da su njezina prijateljica i njezin suprug javno obznanili svoju vezu. Kad je Beth pitala je li to istina, ona joj je odgovorila potvrdno uz objašnjenje da joj ništa nije govorila jer nije htjela narušiti njihov prijateljski odnos.

„Rekla mi je da se vole i da se nada da ćemo ostati prijateljice nakon svega. Nisam mogla vjerovati. A Calum? On je za mene od tog dana mrtav čovjek.“

Danas kaže da će u budućnosti dvaput razmisliti prije nego nekom pomogne.

Kim Kardashian

Khloe Kardashian

afera

Kardashian

nevjera

newsletter

Prijavite se na Newsletter