Foto: Šape u zrak

Tko želi ovaj najbolji posao na svijetu? Čuvate mace na moru i još vas za to plaćaju


Valerija Bebek
11.08.2018.19:00
Tko želi ovaj najbolji posao na svijetu? Čuvate mace na moru i još vas za to plaćaju
Facebook

sažeto

Oglas za posao koji je zagolicao maštu svih mačkoljubaca na svijetu


Valerija Bebek
11.08.2018.19:00

Što mislite o tome da odete na grčki otok, dobijete smještaj, plaćene režije i plaću, a jedina vam je dužnost čuvati mačke? Stvarni oglas, nije šala, tako je napomenuto na oglasu stranice 'God's Little People Cat Rescue', riječ je o vrlo posebnoj poziciji i uvjetima življenja na otoku Siros.

Traži se zreo i strastven ljubitelj mačaka koji zna kako hendlati mnogo mačaka. "Tražim nekoga tko može preuzeti vođenje mog grčkog azila za mačke dok mene nema.

Imat ćete 55 mačaka na skrbi i morate ih moći nadgledati sve, hraniti ih i liječiti (veliki bonus ako ste veterinar ili vet. tehničar)", piše u oglasu. Uz plaću, sretni budući zaposlenik dobiva potpuno plaćenu kućicu s vrtom i pogledom na Egejsko more, osim stanarine plaćena mu je voda i struja.

Facebook

Facebook

Posao se vodi kao na pola radnog vremena, zbog plaćenog smještaja, a takva će biti i plaća. Od zaposlenika se očekuje da u slučaju bolesti odveze mačku veterinaru, zato je potrebno imati vozačku dozvolu. Svi troškovi liječenja su također plaćeni.

U oglasu opisuju kako se nalaze u prostoru kojem je priroda očuvana, ljeti je užurbano, a zimi jako mirno i tiho. Zbog toga ovaj posao preporučuju onima koji vole prirodu i mir, a mnogo vremena mogu provesti sami. "Ali nikad nećete biti usamljeni u društvu mačaka i očekuje se da ćete živjeti s manjim brojem mačaka u kući", piše u oglasu.

Također navode da je iz iskustva najbolje da zaposlenik ima više od 45 godina, što oni znaju. Napominju da mačkama osim hrane treba davati i pažnje. Posao je dugoročan, na minimalno šest mjeseci. Probni rok traje mjesec dana - od početka listopada (očekuje se da volontirate prvih dva do četiri mjeseca za besplatan smještaj).

Plaća kreće od prvog studenog. Prijave na ovaj posao šalju se mailom: [email protected] Sretno svim mačkoljupcima koji žele pobjeći od trule svakodnevice i još zaraditi.

Facebook

Facebook

posao

Grčka

mačke

čuvanje mačaka

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter