Foto: I kuću je zbog toga prodao

Tko je čovjek koji je cijeli svoj život posvetio ženskoj masturbaciji? O ženskom orgazmu uči u spavaćoj sobi, želi skinuti stigmu sa ženskog užitka


100posto
25.09.2019.17:00
Tko je čovjek koji je cijeli svoj život posvetio ženskoj masturbaciji? O ženskom orgazmu uči u spavaćoj sobi, želi skinuti stigmu sa ženskog užitka
iStock

sažeto

Prodao je kuću i tri godine razvijao savršene vibratore za žene, a zna da svaka ima sovj 'faktor' i zato joj je potreban poseban proizvod


100posto
25.09.2019.17:00

Usmjerio sam mnogo mog vremena na istraživanje i marketing ženskih igračaka samo zato što je još dugačka bitka pred nama dok se ne normalizira masturbacija i samozadovoljavanje za žene, mnogo više nego za muškarce, riječi su to Toma Thurlowa mladog poduzetnika koji je pokrenuo kompaniju sa seksualnim igračkama. Iako ima proizvoda i za muškarce, sve svoje resurse usmjerio je prema ženskom zadovoljstvu.

Thurlow tvrdi da je prodao kuću kako bi financirao svoj životni projekt - demistificiranje stigme od masturbacije. Ovaj 29-godišnjak odrekao se krova nad glavom (ok, vratio se u roditeljski dom) i posljednje tri godine radi na svom brendu.

Tom kao dobar duh ženskih orgazama

Ono po čemu su njegove igračke posebne je da nemaju zamjenjive baterije, nego se napajaju na struju. Drage dame, evo što kaže mladi Tom.

"Želim približiti vibratore ženama koje možda nikad nisu probale jedan, ne razumiju ih ili čak onima koje nisu doživjele onaj nevjerojatan orgazam do kojeg mnoge žene mogu stići samo pomoću jakog elektroničkog uređaja", objašnjava dalje Tom.

U tri godine svašta je doživio, od pravnih zavrzlama s konkurencijom, oko naziva jednog vibratora. No sada kada su ti problemi iza njega, Tom je spreman pustiti svoj rad u svijet.

Kako bi reklamirao proizvode Tom je posjetio Sveučilište Gloucestershire i zamolio studente da isprobaju stvarčice, a u trajno vlasništvo besplatno dobili su ga oni koji su ponudili svoje 'svjedočanstvo'.

Njegovi opažaji iz spavaće sobe

Na pitanje kako provodi istraživanje o ženskoj masturbaciji za Metro kazao je da koristi osobno iskustvo sa suprotnim spolom. "Ja sam muškarac, ali sam muškarac koji se trudio gledati i naučiti u čemu žena uživa u spavaćoj sobi (ili sam to barem pokušao). Kad sam počeo razvijati paletu proizvoda shvatio sam da ne postoji jedan koji odgovara svima. Neke žene žele snažne vibracije za stimuliranje iznutra ili izvana. Druge pak žele nešto više delikatno", objašnjava Tom.

 
 
 
View this post on Instagram

Tom looks way too happy with the arrival of his new packaging gadget! What a time to be alive 🙈 #havearicky

A post shared by Ricky® (@havearicky) on Sep 16, 2019 at 8:04am PDT

Spomenimo i da ovo nije prvi biznis koji je mladi poduzetnik pokrenuo, ili barem pokušao. Isto tako nije prvi biznis povezan direktno sa seksom. Prva zamisao mu se zvala ShagAtUni.com (ŠeviNaFaksu.com) bila je to online platforma za promicanje usputnog seksa na fakultetima. Danas je ta stranica gotovo potpuno mrtva (i za to postoji Tinder), ali to nije obeshrabrilo mladog Toma da nastavi svoje seksualno-poduzetništvo.

newsletter

Prijavite se na Newsletter