FOTO: To se zove volja

Tinejdžerica je prepolovila svoju težinu, u 12 mjeseci smršavila je 60 kilograma


Valerija Bebek
10.10.2017.17:00
Tinejdžerica je prepolovila svoju težinu, u 12 mjeseci smršavila je 60 kilograma
Instagram

sažeto

Josie sada dijeli savjete o zdravoj prehrani, na društvenim mrežama bilježi što sve jede kroz dan kao i recepte za hranu koju priprema


Valerija Bebek
10.10.2017.17:00

Josie Desgrand (17) imala je 120 kilograma prije godinu dana. Od tada do danas dotjerala je svoje tijelo do neprepoznatljivosti, težinu je prepolovila i time ušutkala svoje zlostavljače iz srednje škole. Kada joj je vaga pokazala maksimalnih 120 kilograma, u dobi od samo 16 godina, zarekla se da će promijeniti život. Veliki motiv joj je bio maturalan ples koji se održava u studenom ove godina, a sada je za njega potpuno spremna.

Smršavila je prirodno, tvrdi, uz restriktivnu prehranu i minimalnu vježbu tijekom svih 12 mjeseci. "Mrzila sam kako izgledam. Nisam imala prijatelja, nisam voljela izlaziti van. Ali sada mi je samopouzdanje poraslo. Imam glavnu ulogu u školskom mjuziklu, našla sam savršenu haljinu za maturalnu", kazala je Josie koja živi u Australiji.

Kombinacija stroge dijete i laganog vježbanja za nju je bila dobitna. Kaže kako se još uvijek nije upisala u teretanu. U debeloj fazi stalno je jela kruh, tortilje, uzimala je velike porcije, a stalno bi grabila hranu drugi - ponekad i treći put, piše Daily Mail.

 

Tell me I can't and I will show you I can. ??

A post shared by nolongerfatjosie (@nolongerfatjosie) on Oct 7, 2017 at 5:16pm PDT

"Potpuno sam izbacila šećer, srezala sam ugljikohidrate i kruh, a sada jedem samo manje porcije. Tri obroka dnevno i niti jedan nije gotova hrana", objasnila je. Josie je i ranije pokušavala smršavjeti, ali nije uspjela. Mislila je kako joj je jedina šansa u tome da se podvrgne operacijama kazala je u ispovijesti na svom Youtube kanalu.

 

I lost 132lbs in under 12 months!

A post shared by nolongerfatjosie (@nolongerfatjosie) on Oct 1, 2017 at 4:03am PDT

Pokrenula je Instagram i Youtube profile koje je nazvala "Više nije debela Josie". Nakon završetka škole planira putovanje po europi sa svojim dečkom. Osim gubitka kilograma novi režim prehrane donio joj je i zdravstvene prednosti - ima mnogo energije, a koža joj je mnogo čišća.

 

Sunday beach vibes. ? @lornajaneactive @ashleighkm

A post shared by nolongerfatjosie (@nolongerfatjosie) on Oct 7, 2017 at 11:39pm PDT

mršavljenje

debljina

težina

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter