Video: Bježi silo nečista!

Tako se voli posao, prodavač otjerao lopove mlateći ogromnim, staklenim bongom


100posto
14.09.2018.08:00
Tako se voli posao, prodavač otjerao lopove mlateći ogromnim, staklenim bongom
Profmedia

sažeto

Tri razbojnika upala su u dućas s proizvodima od marihuane, nisu se proslavili


100posto
14.09.2018.08:00

Nećeš razbojniče! Vjerojatno je to pomislio zaposlenik kanadskih dućana s travom kada su njemu i kolegici usred bijela dana uletjela tri razbojnika. Maskirani i oboružani sprejem pokušali su orobiti dućan s proizvodima od marihuane Recreational Cannabis Farmers Market u Shannonvilleu u Ontariju.

Snimka nadzorne kamere CCTV-a objavljena je na YouTubeu pokazuje tajanstvenog heroja koji ulazi u dućan, za njim skakuće maleni psić. Nakon nekoliko trenutaka mira i tišine u malom dućanu kanabisa ovaj mladić i njegova kolegica rade iza pulta, piše Mashable.

Tada ulaze tri napadača, s maskama preko lica i navučenim kapama na glavu prema radnicima su izdašno nasprejali sprej za samoobranu. To nije spriječilo muškog zaposlenika da zaštiti njihovu robu.

Unatoč deranju "Lezi jebote!", ovaj heroj nije stao. Zaletio se ravno prema njima, a u ruci je imao bong! Bong, to je njegovo oružje. Zamahivao je staklenim bongom kao da je bejzbolska palica, nije ga omelo ni leteća kanta za smeće, otjerao je razbojnike potpuno.

Otišli su iz dućana bez ičega, sjeli u bijeli terenac i pobjegli. Policija još uvijek traži ove neuspjele lopove.

Marihuana

trava

razbojnici

bong

newsletter

Prijavite se na Newsletter