Seks turizam na ženski način

Tajne erotske želje ispunjavaju na egzotičnim putovanjima: 'Za večerom im šapućem što ću im raditi, prijetim im da ih neću pustiti dok triput ne svrše'


100posto
25.09.2018.21:00
Tajne erotske želje ispunjavaju na egzotičnim putovanjima: 'Za večerom im šapućem što ću im raditi, prijetim im da ih neću pustiti dok triput ne svrše'
iStock

sažeto

Iako sa ženske strane sve djeluje jako romantično, u stvarnosti život tih muškaraca nije puno drugačiji od žena koje se zbog siromaštva odaju prostituciji


100posto
25.09.2018.21:00

"Jedna od najčešćih fantazija žena je da se njima dominira, tek manji dio njih voli suprotno. Zbog toga radim lagano vezivanje i ponašam se s njima kao Christian Grey - ali bez udaraca", priča za Independent 'dečko s plaže' na Baliju, što je zapravo blagi izraz za žigola. On, naime, za novac zadovoljava dobrostojeće Europljanke, govoreći da im 'radi društvo na obostrano zadovoljstvo'.

Velik broj muškaraca unajmljuje se kao vodiči, no često su u paketu i seksualne usluge. Ova praksa u turizmu je postala toliko popularna, pogotovo u Velikoj Britaniji, da mnoge turističke agencije uvrštavaju ovakav tip putovanja u svoju ponudu. 

'Dečko s plaže' govori kako ženama prvo u restoranu šapuće što će im raditi nakon večere. Dodiruje ih strastveno ispod stola, uz poneki kratki poljubac.

"Najbolja prijetnja koju im u seksu govorim je da ih neću pustiti dok tri puta ne svrše, a da imam vremena napretek. Važno je da one budu potpuno opuštene i u svom svijetu fantazija, to je sigurna karta za najbolji seks svake ženu", priča iskusni 27-godišnji mladić. iStock

42-godišnja Britanka već treću godinu zaredom dolazi s prijateljicom na odmor u Dominikansku Republiku.

"Budimo iskreni, dolazim zbog seksa, OK i zbog sunca, ali seks je ipak najvažniji. Ne želim naći ljubav svog života i kupiti kuću na plaži. Želim zabavu i puno dobrog seksa", otvorena je.

Žene u pravilu uz seks žele romantiku

Zapadnjakinje su sve zainteresiranije za seks turizam, ali on je drugačiji nego kod muškaraca. One ne odlaze u bordele uz stroge zahtjeve što žele. Radije odlaze u barove i uz piće se opuštaju i upoznaju zgodne, preplanule mladiće spremne na pružanje zadovoljstva. 

S nekima onda provedu cijelo ljetovanje, a neke se ne žele ni tako vezati pa se svaki dan zabavljaju s drugim.

iStock

"U Britaniji me smatraju starom s 38, a ovdje se ludo zabavljam. Lani mi je na plaži prišao nevjerojatno sladak dečko, izgledao je jedva punoljetno. Motao se oko mene, bio je čudesno šarmantan. Bila mi je čak pomalo i neugodna njegova pažnja pa sam mu rekla da nađe neku mlađu ženu. Rekao mi je 'Ja ne želim mačkicu, želim pravu mačku'", priča dobrostojeća ekonomistica iz Londona. Rastavljena je, a odmor na Jamajci joj je najveća relaksacija u godini.

Lucy, 23-godišnjakinja organizatorica evenata, došla je početkom ove godine prvi put na karipski otok Sv. Luciju. Kaže da ju riječ seks turizam asocira na Tajland i hrpu pijanih mladića koji se natječu koji će spavati s više tamnoputih ljepotica. 

Kada ona i njene prijateljice odlaze na putovanje, žele se osjećati nesputano i tetošeno od muškaraca.

"Odmah na početku sam upoznala Sandija. Bio je konobar u našem resortu. Star oko 30 godina, sa savršenim pločicama. Prvo smo samo flertovali, a kad bi mu završila smjena bi dugo šetali po plaži i mazili se. Bio je divan, nevjerojatno romantičan", kaže Lucy. Zbog strogih pravila u odmaralištima zaposlenici ne smiju prilaziti klijentima tako da je ona morala napraviti prvi korak. 

Svoje klijentice nazivaju 'bocama mlijeka'

Kad je imao slobodan dan, Sandi je nju i prijateljicu odveo u obilazak obližnjeg grada. One su sve plaćale, a ponekad bi mu i ostavila poneku novčanicu u džepu od hlača.

Lucy kaže da je sve shvatila vrlo neobavezno, ali joj svejedno nije bilo lako kad je odlazila. U međuvremenu je našla dečka kod kuće, ali, kaže, da opet bude sama, odmah bi se vratila na Karibe.

Iako sa ženske strane sve djeluje jako romantično, u stvarnosti život tih muškaraca nije puno drugačiji od žena koje se zbog siromaštva odaju prostituciji. Valjanje na plaži i zadovoljavanje prilično bezazlenih Europljanki njima je dobar način zarade, kojima mogu prehraniti sebe i obitelj, piše Independent.

Riječnik seksualnog turizma prilično je jednostavan, primjerice na Jamajci se takvi muškarci nazivaju 'dečki s plaže' ili 'rastatutes'. Žene koje koriste njihove usluge nazivaju 'bocama mlijeka', kažu zbog njihove blijede puti, ali i zato jer asociraju na 'nešto što treba napuniti'.

Jane, koja ima 67 godina, proteklih 10 godina sve svoje godišnje provodi u zapadnoj Africi. Obožava tamošnje ljude, kulturu i hranu, a osobito muškarce.

iStock

"Uz njih se osjećate kao prava žena. Ne smeta mi što im plaćam pića i večere ako provedu s mnom noć", kaže razvedena majka dva odrasla sina.

Objašnjava kako kod kuće muškarci njene dobi nisu poželjan materijal, ne zato što bi bili loši ljubavnici, već zato što oni samo žele novu ženu.

"Dosadilo mi je biti netko tko samo kuha i sprema drugome, to ionako činim za sebe. Sada želim seks i romantiku, nježnost", iskrena je.

putovanja

seks turizam

žigolo

newsletter

Prijavite se na Newsletter