kada dječja zabava postane noćna mora

Svojoj petogodišnjoj kćeri naručila je tortu jednoroga, a kada ju je ugledala ostala je u šoku: 'Rog koji je izlazio iz torte bio je krajnje sramotan'


100posto
08.11.2019.12:55
Svojoj petogodišnjoj kćeri naručila je tortu jednoroga, a kada ju je ugledala ostala je u šoku: 'Rog koji je izlazio iz torte bio je krajnje sramotan'
Profimedia

sažeto

Alexandra je cijelu priču podijelila na društvenim mrežama, a nakon toga su je iz slastičarnice optužili da su ona i njezini gosti uništili njihov prostor za proslave


100posto
08.11.2019.12:55

Alexandra Schroeder iz američkog grada Michigana dugo je kao i svaka majka planirala peti rođendan svoje kćeri, ali otkrila je da se on pretvorio u katastrofu zbog tamošnje slastičarnice Whipped Bakery. Majka je, naime, u toj slastičarnici naručila tortu u obliku jednoroga te unajmila prostor za 13 ljudi. Sve to je platila oko 350 dolara, a prava agonija počela je na sam rođendan. Naime, slastičarnica je osigurala samo jedan stol i samo šest stolaca za 13 ljudi. 

"Rekli su mi da gosti mogu stajati", izjavila je majka, koja je ostala u šoku kada su gosti počeli pristizati te je shvatila da nema dovoljno stolaca za sjesti.  No, na kraju su stolci bili najmanji problem. 

Torta je, tvrdi, bila ispod svih standarda. 

Nisu joj dali da ranije vidi tortu

"Rog koji je izlazio iz torte je bio krajnje sramotan. Osim toga vidjeli su se tragovi prstiju na njemu i nije bio zlatan kako smo dogovorili. Kad sam ih pitala mogu li vidjeti tortu prije proslave rođendana, rečeno mi je da još nije gotova. A kada sam je napokon ugledala, bila sam u šoku, a moja kći poprilično razočarana cijelom proslavom i tortom.  

Alexandra je cijelu priču podijelila na društvenim mrežama, a nakon toga su je iz slastičarnice optužili da su ona i njezini gosti uništili njihov prostor za proslave. 

Blokirao ju na Facebooku

"Pričaju svašta o meni i optužuju me da nisam platila cijenu te da smo uništili prostor, a sve te optužbe nisu točne. Platila sam cijeli iznos", kaže Aleksandra i dodaje da ju je vlasnik slastičarnice odmah blokirao na Facebooku kako ne bi mogla ostaviti još koju lošu recenziju. 

Tvrdi da ne traži svoj novac natrag, nego da samo želi da svi znaju za njezino neugodno iskustvo kako se ono ne bi ponovilo nekome drugome. 

Twitter

rođendan

torta

jednorog

slastičarnica

newsletter

Prijavite se na Newsletter