Zaboravio gdje živi

U grupnom chatu im se javio policajac jer im se prijatelj napio


Dolores Drvodelić
19.03.2017.17:15
U grupnom chatu im se javio policajac jer im se prijatelj napio
Profimedia

sažeto

Svi sudjelujemo u najmanje jednom grupnom razgovoru, a ovu je skupinu prijatelja u jednom takvom iznenadila poruka od policajaca


Dolores Drvodelić
19.03.2017.17:15

"Prvo smo pomislili da nas netko zafrkava, a onda smo dobili fotografiju...", tako su tekstualni razgovor s policajcima ispričali sudionici grupnog razgovora na Facebookovom Messengeru. Sedmero prijatelja s fakulteta dobro se zabavljalo u izlasku u Walesu, uz alkoholna pića. Nakon nekog vremena pošli su u noćni klub, a na ulazu jednog iz grupe nisu pustili unutra, jer je tad već bio prepijan.

Dvadesetogodišnji Cameron krenuo je kući, a na putu ga je presrela policija. Shvatili su da je prepijan da bi sigurno stigao kući, pa su ga odlučili odvesti. Postojao je samo jedan problem - Cameron se nije mogao sjetiti na kojem broju živi. Domišljati policajci shvatili su da bi sudionici grupnog chata mogli znati gdje točno živi, pa su im poslali poruku.

Svi su prijatelji mislili kako se netko s njima šali, no jedan je policajac u chat poslao svoju fotografiju. Tek tada uslijedila je nevjerica! Policajcu je njihova šokiranost bila silno zabavna, pa se još dodatno našalio s "brižnim" prijateljima. Naziv grupnog razgovora promijenio je u "Toliko slavan da ima vlastitu policijsku pratnju".

Prijatelji su kasnije komentirali kako nisu bili svjesni toga da je Cameronu bilo tako loše, a u tom trenutku nije mogao bolje proći, nego da ga policija odveze kući.

Policajci su u razgovor još dodali kako bi bilo lijepo da fakultetski kolege upute lijepe pozdrave njihovoj lokalnoj policijskoj postaji Cathays.

A što se tiče Camerona, on se iduće jutro probudio u svom krevetu s teškim mamurlukom.

policija

alkohol

prijatelji

pijanstvo

mamurluk

grupni razgovor

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter