VIDEO: Šokantne snimke tik prije smrti

Serijski ubojica žrtvama je detaljno opisivao kako će ih mučiti, a muškarac je razgovarao na telefon sekundu prije rušenja 'Blizanaca'


100posto
08.04.2019.17:00
Serijski ubojica žrtvama je detaljno opisivao kako će ih mučiti, a muškarac je razgovarao na telefon sekundu prije rušenja 'Blizanaca'
Profimedia

sažeto

Nekad je stvarnost užasnija od najgoreg horora, a ove audio-snimke će vam slediti krv u žilama


100posto
08.04.2019.17:00

Ako imate slabe živce iduće snimke bolje preskočite. Nekad je stvarnost užasnija od najgoreg horora, a ovih pet će vam slediti krv u žilama:

1. Serijski ubojica David Parker Ray je kamp prikolicu pretvorio u zvučno izoliranu komoru u kojoj je fizički, psihički i seksualno mučio svoje žrtve i na kraju ih okrutno ubijao.

Policija sumnja da je ubio čak 60 ljudi, ali ni jedno tijelo nikada nije pronađeno.

Svaki put kad bi neka od žrtava došla k svijesti, on bi joj puštao uznemirujuće snimke svojega glasa u kojima im objašnjava cijeli proces mučenja koji ju očekuje. 

2. Dva su zrakoplova 11. rujna 2001. godine udarila u Svjetski trgovački centar u New Yorku, po jedan u svaki neboder u 17 minuta razlike, ubrzo nakon čega su se oba nebodera srušila. Od telefonske snimke užasa nakon što se u jedan od 'Blizanaca' zabio avion i danas se ledi krv u žilama.

Kevin Michael Cosgrave bio je poslovni čovjek koji je radio u osiguranju. Nakon što se nekoliko katova iznad njegovog ureda zabio avion, Kevin je nazvao policiju. Snimka njegovog poziva i vriska na kraju korištena je kao dokaz na suđenju teroristima.

3. Između 1979. i 1986. godine serijski je ubojica u Kaliforniji ubio desetak žena, a još ih pedeset seksualno napao. Policiji je njegov identitet i dalje misterij, iako imaju njegov DNK. Javnost ga je zvala 'The Original Night Stalker' (Noćni uhoda), a jedna od njegovih žrtava uspjela je snimiti njegov glas kada ju je nazvao. 

4. Vladimir Komarov bio je pripadnik prve generacije sovjetskih astronauta, s Jurijem Gagarinom i Germanom Titovom. Bio je prvi čovjek u povijesti koji je dva puta išao u svemir i prvi koji je umro u svemirskoj misiji.

Njegov prvi let, Voshod 1 1964. godine, bio je uspješan, no na drugom letu, tri godine kasnije, poginuo je. Imao je 40 godina.

Tijekom pada letjelice snimljene su poruke koje su jezive za slušanje. Astronaut je plakao i bijesnio te psovao one koji su ga stavili u pokvaren svemirski brod. U snimci se čuje kako viče da raste temperatura u kapsuli.

5. Jim Jones bio je vođa sekte nazvane "Hram naroda". Svoju je zajednicu osnovao u Gvajani usred džungle, a živjeli su od poljoprivrede.

Jones je upozoravao na skori dolazak fašizma, međurasnog rata i holokausta.

18. studenog 1978. godine u smrt je poveo 909 ljudi, među njima je bilo i oko 200 djece. Natjerao ih je da popiju cijanid. Jones se ustrijelio u glavu.

U zastrašujućoj snimci se čuje ženski glas kako govori ‘Sve je u redu, ne plaču zbog boli, nego samo zbog gorkog okusa’.

smrt

misterij

posljednji trenuci

newsletter

Prijavite se na Newsletter