Mama zna najbolje

Seksi kći je zaradila skoro milijun kuna od prodaje golišavih slika, koje je snimila njena rođena majka


100posto
02.09.2019.11:00
Seksi kći je zaradila skoro milijun kuna od prodaje golišavih slika, koje je snimila njena rođena majka
Instagram

sažeto

Svakog dana majka je snimala svoju kćer u seksi pozama, a ova je taj sadržaj prodavala na internetu


100posto
02.09.2019.11:00

Nema roditelja koji ne bi htio pomoći svom djetetu da uspije u karijeri, poslu. Ako treba uskočiti nekom uslugom, savjetom, da ih ohrabre. Može se reći takve su baš majka i kći i njihov mali kućni foto-video posao. Osim što 22-godišnja Beth Spiby zarađuje prodavajući svoje gole slike na internetu.

Djevojka tvrdi da je od takvih angažmana zaradila oko 985.000 kuna u godinu dana. Do prvog milijuna došla je uz pomoć majke Jane (53), inače računovotkinje. Njezina kći radila je prije kao prodavačica u dućanima sve dok joj kolegica nije spomenula novac koji se može zaraditi od prodaje seksi slika na internetu. Kako joj je mogućnost bila primamljiva Beth je prvo angažirala gospođu majku za pomoć.

Twitter

Ova poduzetna obitelj živi u okolici Manchestera u Ujedinjenom Kraljevstvu. Njihov poslovni model sastoji se od toga da mama Jane slika fotografije i snima videa svoje kćeri Beth, koja ih tada prodaje na internetu svojim pretplatnicima. Mjesečni iznos koji svaki od njih plaća je 12 funti (oko 98 kuna) kako bi imali pristup eksplicitnom sadržaju. Budući da je mlada dama 'nabrala' oko 1000 sljedbenika pretplatnika, to znači da zarađuje oko 10.000 funti (oko 82.000 kuna) mjesečno.

Od slika u donjem rublju do eksplicitnih videa

Kako je Bethany postajala popularnija, mogla je angažirati fotografa, a sada s njom radi i asistent koji sadržaj objavljuje na tim stranicama. Tako maja ne mora cijeli dan dirigirati kćerki što da radi i kako da se namjesti. Iako još uvijek Jane uskače na hitni poziv i eventualne izvanredne situacije.

Facebook

"Isprva je moja majka snimala sve slike, čak i one paprene. Bile su to fotografije u donjem rublju i toplesu. Kako sam se ja više opuštala, tako su i fotografije postajale više eksplicitne. Na samom početku slikala je svaki dan, a i sada vrlo rado uzme aparat i slika kad god mi je potrebna dodatna slika", objašnjava Beth.

Kaže kako ima punu podršku od prijatelja i obitelji, svima se sviđa to što rade. "Očito mama nije sa mnom radila ništa eksplicitno, jer time bismo stvarno prešle granicu. To su uglavnom snimke u donjem vešu", objasnila je. Budući da sada mnogo zarađuje, zna financijski pomoći i rodbini, tako da stvarno nitko nije rekao ružnu riječ, za njihovu neobičnu djelatnost.

Facebook

"Imam i videa kako se tuširam. Ranije sam bila dosta eksplicitna. Radila sam recenzije dildoa, koristila sam različite dildoe ispred kamere i ocjenjivala ih. A pretplatnici mogu zatražiti različite stvari, neki vole kad stenjem njihovo ime, na primjer. Jednostavno izvlačim novac kada mi dođe, svakih nekoliko dana", objašnjava Beth.

Sav tja novac koji zaradi, osim što plaća dvoje pomoćnika, žena troši na kupovinu. Priznaje da ga je već mnogo potrošila. "Mislim da sam kupila isti par Adidas tenisica u 12 boja. Da budem iskrena grozne su", kazala je žena. Naravno, napomenula je, pošteno je platila i mami za sav radi i trud koji je uložila u kćerinu karijeru.

Facebook

seks

obitelj

majka

cam girl

newsletter

Prijavite se na Newsletter