Brojne estetske i funkcionalne koristi

Savršeni novi osmijeh uz cirkon keramičke krunice


Sponzorirani članak
01.10.2018.11:00
Savršeni novi osmijeh uz cirkon keramičke krunice
Promo

sažeto

Posjetite Dental centar Ostojić, dogovorite besplatan specijalistički pregled i ostat ćete istinski zatečeni korekcijom vašeg postojećeg osmijeha


Sponzorirani članak
01.10.2018.11:00

Zašto posjetiti Dental centar Ostojić?

Naše usluge pokrivaju široki spektar stomatoloških zahvata, od kompliciranih zubnih restauracija do inovativno izvedenih estetskih postupaka. U svakom slučaju, koristimo inovativne materijale za estetski i funkcionalno najkvalitetnije i najdugotrajnije rezultate. Cirkon keramičke krunice su jedna od naših najvažnijih ponuda i mogu obavljati i kozmetičke i restaurativne funkcije. Dok su tradicionalne krunice jednako svestrane, izrađene su od metala ili košuljica od metala i keramike. Ovi materijali nisu baš vjerni kao cirkon keramika, niti su strukturno slični. Stoga, kada posjetite naš Dental centar Ostojić, dogovorite besplatan specijalistički pregled i ostat ćete istinski zatečeni korekcijom vašeg postojećeg osmijeha koji se lijepo spaja s ostatkom vašeg savršenog, novog osmijeha.

Promo

Krunice idu sve do preko oštećenih ili nepravilnih zubi. Stoga se ponekad nazivaju "kapama". Zbog njihove veće veličine mogu se baviti brojnim problemima, čak i popravljanjem teško oštećenih zubi. Na primjer, dr. Ostojić može preporučiti krunu za slijedeća stanja:

  • Istrunuli zub sa šupljinom koja je prevelika za jednostavno ispunjavanje
  • Zaraženi zub (kao posljednji korak terapije korijenskog kanala)
  • Nepravilno oblikovan zub
  • Nepravilno koloriziran zub, osobito ako ima unutarnje mrlje, koje ne reagiraju na izbjeljivanje zubi
  • Nerazvijeni ili proporcionalno mali zub
  • Puknut zub, sve dok pukotina nije došla do korijena
  • Za zube koji nedostaju, jer krunice mogu držati zubni most ili biti nadogradnja za zubni implantat

Promo

Kozmetičke prednosti cirkon keramičkih krunica

Sve krune, uključujući one izrađene od metala, mogu postići gore navedene funkcije. Istodobno, prekrasan izgled cirkon keramičkih krunica je jedna od najvećih prednosti. Cirkon dolazi u velikom rasponu boja. Prema tome, stomatolog može pronaći onu koja odgovara prirodnom izgledu vašeg osmijeha.

Strukturne prednosti cirkon keramičkih krunica

Estetske prednosti cirkona su najočitije. Ipak, funkcionalne koristi su jednako važne - ako ne i više. Zahvaljujući nedavnim poboljšanjima, današnji cirkon je gotovo jednako jak kao metal. Istodobno, to obično omogućava konzervativnije liječenje jer će stomatolog trebati ukloniti manje tkiva kako bi se ugradnja zuba uspješno obavila. U mnogim slučajevima, cirkon će također vezati za vaš zub više sigurno nego metal. Konačno, metal će se proširiti i ugovoriti kao odgovor na toplinu i hladnoću. Ovaj proces u konačnici može oslabiti vašu obnovu i uzrokovati puknuće. Nasuprot tome, cirkon je stabilan materijal koji ne mijenja veličinu s promjenama temperature.

Promo

Kontaktirajte nas za Vaš Novi Osmijeh još danas

Ako tražite stručne stomatološke tretmane i restauracije napravljene od vrhunskih materijala, Dental centar Ostojić je pravo mjesto za Vas. Još danas nam se obratite s povjerenjem da biste saznali više o našim vrhunskim cirkon keramičkim krunicama i mostovima te vratili osmijeh na lice.

Zubi

dentalna higijena

Dental centar Ostojić

keramička krunica

novi osmijeh

newsletter

Prijavite se na Newsletter