'Iako biste se mogle oznojiti od uzbuđenja, ostanite bistre glave'

Savjeti mladim Jugoslavenkama iz '70-ih za ljetnu avanturu iz snova korisni su i danas


100posto
05.06.2018.09:50
Savjeti mladim Jugoslavenkama iz '70-ih za ljetnu avanturu iz snova korisni su i danas
Cropix

sažeto

Ni mi nakon 40 godina nismo ništa mudriji pa preporučamo da si uz ove odlične savjete priuštite ljeto za pamćenje


100posto
05.06.2018.09:50

Kad odlazite na ljetovanje vjerojatno u potaji želite ljubavnu romansu. Nema teškoća u privlačenju muškaraca dok ste mladi, opremljeni mini haljinom, maksi naočalama i preplanule kože, ali od početka pazite da ne privučete pogrešnu vrstu muškaraca, započinje Yugopapir  1973. godine savjete mladim Jugoslavenkama za ljetovanje iz snova.

U početku, možda još u autobusu ili vlaku, bi vas mogao oblijetati ne naročito zgodan mladić. To je dobro za samopouzdanje, ali oprez. Nemojte odmah ulijetati u nešto ozbiljno jer bi vas ovaj svojim prisustvom kasnije mogao spriječiti da vam neki zgodniji muškarac priđe.

Ukoliko ipak prođu dani, a da nitko bolji ne bude na vidiku, uvijek se možete vratiti ovom prvom. Zato 'diskretno provjerite ime na posjetnici na koferu i zapamtite gdje će odsjesti'.

Čuvajte se previše zgodnih muškaraca, vozača, vodiča.

Kad ih vidite, mogle bi vam se uznojiti šake od uzbuđenja, ali ostanite bistre glave, mudro piše Yugopapir.

Zapamtite - oni se tako udvaraju svima!

Oni koji stalno zabavljaju cijelo društvo su isto potencijalna opasnost jer ćete vjerojatno cijelo ljeto provesti slušajući samo njegove šale. 

Držite se pristojnog i trezvenog mladića, koji možda neće biti najduhovitiji, ali će ponijeti prtljagu kad treba. Poseban mu je bonus ako je blijede puti jer će razumijeti sve ljetne faze vaše kože - od crvenila kao rak do brončane.

One koji su preplanuli odmah na početku ljetovanja bolje zaobići jer su:

  • Sportaši koji brzo osvajaju i brzo prekidaju
  • Lažno preplanuli za koje niste sigurni što još lažu
  • Galebari za koje nije teško pogoditi tko će im plaćati

Ako niste znali, sramežljivi možda imaju zlatnu dušu pa im možete dati priliku, a oni koji taje mjesto gdje su odsjeli su možda oženjeni. I nikada ne otkrivajte svoju kućnu adresu, a ako želite nešto i nakon ljeta uzmite vi njegovu.

I za kraj, budite posebno oprezni noću! "Sve što vam mladići kažu noću provucite kroz gusto sito. Četvrtinu odbacite na udvaranje, četvrtinu na romantiku, četvrtinu na more i četvrtinu na pomračinu - preostalo prihvatite kao točno", zaključuje Yugopapir.

Za dodatno potpirivanje nostalgije svakako pogledajte našu GALERIJU UZAVRELIH LJEPOTICA SA SPLITSKE PLAŽE s početka '80-ih.

ljeto

veze

ljetovanje

romansa

ljetna avantura

galebarenje

newsletter

Prijavite se na Newsletter