Misteriozna djevojčica

S tri godine je roditeljima ispričala šokantne detalje iz svojih deset života, je li ona živi dokaz da reinkarnacija postoji?


100posto
14.08.2019.18:15
S tri godine je roditeljima ispričala šokantne detalje iz svojih deset života, je li ona živi dokaz da reinkarnacija postoji?
Screenshot/YouTube

sažeto

Do u detalje je opisala život egipatskog roba, objašnjavajući sustav korištenja galija te drevnu tehniku asfaltiranja cesta...


100posto
14.08.2019.18:15

Joey Vewrwey s tri godine je roditeljima pričala toliko nevjerojatne priče da im je bilo teško povjerovati da su samo plod njezine mašte. Ispričala im je da su to sjećanja iz njenih prijašnjih života - čak njih 10.

Tijekom sljedeće dvije godine poslana je na brojne pretrage, razgovore s psiholozima, profesorima regresivne hipnoterapije, stručnjacima za reinkarnaciju... Zajednički zaključak im je bio da je ona živi dokaz da reinkarnacija postoji.

Joey se prisjetila kako je u prvom životu živjela kao pećinski čovjek prije nekoliko milijuna godina. Nevjerojatno, ali ona je bila u stanju voditi istražitelje po špiljama južne Afrike koje nitko nikad prije nije uočio niti istraživao.

Imala je i druga, manje definirana sjećanja iz drugih dobnih skupina, u kojima se prisjećala kako nosi težak veo te vidi princezu kako jaše u kočiji na leđima slona. Znala je stvari koje nikako nije mogla znati.

Do u detalje je opisala život egipatskog roba, objašnjavajući sustav korištenja galija te drevnu tehniku asfaltiranja cesta ili pak svoj život kao progonjenog kršćanina tijekom prvog stoljeća i vladavine Nerona u kojem je možda upoznala svetog Petra.

Jednom je živjela u Južnoj Africi na početku 20. stoljeća, kao unuka tadašnjeg predsjednika Paula Krugera, a imala je dva muža i desetero djece.

Kad je Joey imala tek pet godina, upoznala je stariju ženu za koju je tvrdila da je bila njena kćer u prijašnjem životu. Starica, koja je tada imala 90 godina, provele su sate u dubokim razgovorima o svom prijašnjem životu. Starica je rekla kako ju je Joey instinktivno podsjetila na njenu majku, a sve što su kasnije pričale samo joj je to potvrđivalo.

misterij

reinkarnacija

prijašnji životi

Joey Vewrwey

newsletter

Prijavite se na Newsletter