Hannibal Lecter za njih je mala beba

Rus je pojeo mozak svoje ljubavnice, a idol mu je najmonstruozniji američki serijski ubojica koji je osuđen na 15 doživotnih kazni


100posto
22.11.2018.18:00
Rus je pojeo mozak svoje ljubavnice, a idol mu je najmonstruozniji američki serijski ubojica koji je osuđen na 15 doživotnih kazni
YouTube

sažeto

"Svidio mi se okus njezinog mozga. Odlučio sam još jednom pokušati. Zatim sam odnio njenu krv u čašu", priznao je Dimitrij Lučin 


100posto
22.11.2018.18:00

Rus Dimitrij Lučin (23) postao je opjednut kanibalizmom nakon što je čitao o kanibalu Jeffreyu Dahmeru, jednom od najmonstruoznijih američkih serijskih ubojica, koji je 1992. osuđen na 15 doživotnih kazni zbog ubojstva i komadanja 15 mladih muškarca, mahom crnaca.

Lučin je ubio svoju djevojku Olgu Budunovu (45) ove godine na Dan žena tako što je 25 puta udario flašom vina o glavu. Zatim joj je izvadio unutrašnje organe, ispržio mozak i dok je jeo pio je njenu krv.

[email protected]

Cannibal, 21, told police ‘I liked the taste of her brain’ after eating lover, 45 https://metro.co.uk/2018/07/20/cannibal-21-told-police-liked-taste-brain-eating-lover-45-7739036/ …

1

21:02 - 20. јул 2018.

Употреба информација и политика приватности у Твитер огласима

Cannibal reveals what it was like to eat girlfriend's brain and drink her blood

He roasted her brain then washed it down by drinking her blood.

metro.co.uk

Погледај друге твитове корисника markwestlake

Употреба информација и политика приватности у Твитер огласима

Policiju je zgrozio kad je rekao "Svidio mi se okus njezinog mozga. Odlučio sam još jednom pokušati. Zatim sam odnio njenu krv u čašu".

Na sudu, gdje su ga proglasili uračunljivim i krivim za okrutno ubojstvo, čitao je bizarnu pjesmu u kojoj je porekao da je manijak, ubojica i kanibal.

"Razmislite tko je ispred vas? Manijak, ubojica, kanibal? Nikako! Objasnit ću vam – student, sportaš, pjesnik. Sve ostalo je besmislica. Nevin čovjek ne bi trebao u zatvor", rekao je.

Bez obzira na to, sud je zaključio kako je Lučin pomno planirao 'ritualno kanibalističko ubojstvo' nakon što je time postao opsjednut čitajući priče o serijskim ubojicama na internetu.

Žrtve je nalazio u gej barovima

Njegov idol Dahmer žrtve je nalazio u gej barovima, zatim bi ih dovabio u svoj stan, gdje bi ih omamio i drogirao kako bi ih lakše ubio. Nakon ubojstva s njihovim mrtvim tijelima znao je spavati danima, nekada se nad njima seksualno iživljavao, a dijelove tijela komadao je i jeo. Stravične suvenire, poput glava, ruku, nogu i penisa nije bacao, već ih je čuvao pa su te monstruozne memorabilije nađene i u njegovu stanu kada je uhićen.

Svoj ubilački pohod počeo je 80-ih, a završio deset godina kasnije. Nije bio samo ubojica, već kanibal i nekrofil.

"Nikad nisam htio slobodu. Iskreno, želio sam sebi smrt. Znam da sam bio zao ili bolestan, a možda i oboje. Liječnici su mi rekli da sam bolestan i sad imam nekakav mir. Znam koliko sam zla učinio i jako mi je žao", rekao je Dahmer. 

100posto bizarno

kanibalizam

Dimitrij Lučin

newsletter

Prijavite se na Newsletter