KOJA JE VJEROJATNOST?

Rođeni su na isti datum i godinu u istoj bolnici, a na kraju su se i vjenčali


Iris Hazler
15.10.2017.14:15
Rođeni su na isti datum i godinu u istoj bolnici, a na kraju su se i vjenčali
iStock

sažeto

Kako otkriva People, par isprva uopće nije znao za ovu nevjerojatnu slučajnost, a nedugo nakon početka veze su otkrili kako su rođeni istog dana, godine i to u – istoj bolnici


Iris Hazler
15.10.2017.14:15

Jessica Gomes i Aaron Bairos su se upoznali 2007. godine u srednjoj školi u Tauntonu, Massachusettsu zahvaljujući zajedničkim prijateljima i uskoro je između njih dvoje planula ljubav

Kako otkriva People, par isprva uopće nije znao za ovu nevjerojatnu slučajnost, a nedugo nakon početka veze su otkrili kako su rođeni istog dana, godine i to u – istoj bolnici.

Nevjerojatno, ali istinito, Jessica i Aaron su se rodili 28. travnja 1990. godine u bolnici “Morton” u Tauntonu, Massachusettsu. Jessicina baka je za uspomenu izrezala obavijest o rođenju svoje unučice iz novina i sudeći po tome, ona i Aaron su bili jedine bebe koje su te subote došle na svijet u svom rodnom gradu.

Da cijela priča nije laž uvjerili su se oboje kada su krenuli u autoškoli i vidjeli identične datume rođenja na dokumentima. Danas su proslave njihovih rođendana uvijek povod za odličnu zafrkanciju, a najčešće slave zajedno sa svojim obiteljima i prijateljima.

Nakon osam godina veze, par se odlučio izreći sudbonosno ''Da''i ovaj neobičan slučaj okolnosti upotpuniti prekrasnom ljubavnom pričom.

brak

veza

slučajno otkriće

rođeni isti dan

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter