'Nestašan je, što mu ja mogu'

Raskalašeni bogataš se svakodnevno seksa barem sa četiri ljepotice, a sve uz blagoslov supruge


100posto
27.08.2019.12:00
Raskalašeni bogataš se svakodnevno seksa barem sa četiri ljepotice, a sve uz blagoslov supruge
Ilustracija/Instagram

sažeto

Nasljednik duhanskog carstva redovito organizira orgije u svojoj australskoj vili


100posto
27.08.2019.12:00

Travers Beynon, poznatiji kao Candyman, diže temperaturu svojim objavama na Instagramu. Australac koji je bio igrač ragbija, hvali se da spava s četiri ljubavnice dnevno i za sve ima blagoslov supruge...

 
 
 
View this post on Instagram

Trying to choose a photo they all like….mission impossible

A post shared by Candy Shop Mansion (@candyshopmansion) on Apr 16, 2019 at 8:00pm PDT

"Kad imaš jednu djevojku, to je jedan tip seksa. A kad ih imaš četiri dnevno, onda imaš mogućnosti za razne kombinacije. A smišljam ih na dnevnoj bazi", rekao je.

Bahati plejboj organizira divlje zabave, a goste redovito dovozi helikopterima. Drži se dress codea 'što manje to bolje', a nerijetko se tamo zna okupiti i nekoliko stotina razgolićenih manekenki.

'Nestašan je, što mu ja mogu. Slobodno može spavati s četiri ljubavnice dnevno, ima moj blagoslov', kaže njegova supruga.

Prije osam godina oženio je mnogo mlađu Taeshu, a u vili osim njih dvoje živi i njegovo četvero djece te njegova djevojka Nisha. Candyman je rođen 1972. u Melbourneu i nasljednik je duhanskog carstva FreeChoice.

 
 
 
View this post on Instagram

Make them dip

A post shared by Candy Shop Mansion (@candyshopmansion) on Feb 21, 2019 at 4:19am PST

 
 
 
View this post on Instagram

Many talk the talk, few walk the walk #candyshopmansion #candyman

A post shared by Candy Shop Mansion (@candyshopmansion) on Jan 27, 2019 at 6:30am PST

"U krevetu u prosjeku imamo četiri cure. Često ne spavam dovoljno… Čini mi se da svaki tjedan smislim neku novu pozu. No, vrijeme provedeno u krevetu nije zbog mene, nego da cure budu sretne. Biti dobar u krevetu znači ne misliti na sebe", kaže on.

Lani je preko oglasa tražio pet novih djevojaka koje će se pridružiti njegovoj 'maloj' obitelji u luksuznoj vili na Zlatnoj obali Australije.

"Candyman pruža dizajnerske krpice i nakit, spavanje u luksuznim hotelima po cijelom svijetu, fine večere i privatne partije. Djevojke koje se pridruže njegovoj obitelji morat će mu kuhati ručak, ispraćati ga na posao, sudjelovati u obiteljskim večerama i opuštati se kraj bazena'', pisalo je u neobičnoj objavi.

orgije

Travers Beynon

Candyman

newsletter

Prijavite se na Newsletter