Neki to vole vruće

Propao im kafić s konobaricama u bikiniju, pa na istom mjestu otvorili gotovo identičan u kojem posao cvijeta zbog jednog razloga


100posto
22.09.2019.18:00
Propao im kafić s konobaricama u bikiniju, pa na istom mjestu otvorili gotovo identičan u kojem posao cvijeta zbog jednog razloga
Instagram / DreamBoyz

sažeto

Reakcije mušterija su vrlo pozitivne, žene kažu 'Dajte nam još toga'


100posto
22.09.2019.18:00

Iako se diljem saveznih država Washington i Oregon nalazi 45 "LadyBug Bikini Espresso" kioska s kavom, posljednji lokal u Seattleu zatvoren je zbog loše prodaje. I sve to ne bi bilo nimalo neobično, jer posao nekada jednostavno ne ide, da vlasnici brenda na istom mjestu nisu otvorili gotovo identičan kafić u kojem posao cvijeta.

Propao kafić s konobaricama u bikinijima, posao s toples konobarima je pun pogodak

Što se promijenilo? Konobari i baristi. Naime, konobarice u bikinijima zamijenili su mladićima bez majice s mašnama oko vrata, a čini se da su mušterije, osim za kavom, žeđale baš za takvom ponudom.

"Vidjela sam zgodnog tipa, mišićavog, kako stoji u toplesu. Nisam vidjela ništa tome slično i pomislila sam: Daj mi još!", rekla je jedna posjetiteljica.

 
 
 
View this post on Instagram

Ja’shaun is waiting for ya! Come show them some luv! 324 Broadway E, Seattle, WA 98102!

A post shared by @ dreamboyzespresso on Sep 13, 2019 at 10:09am PDT

Kava i golišavi konobari s bicepsima veličine dinje

"DreamBoyz Espresso" osim kave nudi i pogled na mlade i mišićave momke u kratkim hlačama, s bicepsima veličine dinje.

"Fitness je moja strast. Radio sam u Starbucksu, volio sam biti barista, no jednostavno nisam zarađivao dovoljno, pa kada sam vidio ovu priliku, znao sam da je kao stvorena za mene", rekao je jedan od golišavih zaposlenika Brandon Peters.

Žene dolaze i po drugu kavu

Kave u malom drive-in kiosku obično spravljaju dvojica i ravnopravno dijele napojnice. Vlasnici kažu da vjeruju kako je Dreamboyz jedini štand s kavom u kojem rade muškarci bez majice, te da bi sličnu praksu mogli uvesti i u svojim drugim lokalima.

"Smiješno je, žene dolaze i po drugu kavu", rekao je vlasnik Dave Ray prilikom otvorenja i dodao:

"Jedna se žena zarumenjela nakon što je pokazala na jednog od momaka. Očito je željela svratiti, no njezin dečko nije bio naročito oduševljen".

kava

toples

kafić

konobari

newsletter

Prijavite se na Newsletter