Pokreće seksualnu revoluciju

'Prestala sam brojati seksualne partnere kad sam prešla 100, a organizirat ću najveće maratonske orgije ikad jer želim ući u povijest'


100posto
20.11.2018.11:15
'Prestala sam brojati seksualne partnere kad sam prešla 100, a organizirat ću najveće maratonske orgije ikad jer želim ući u povijest'
Instagram

sažeto

Amerikanka koja živi u poliamornoj zajednici s djevojkom i mladićem bavi se seksualnim radom već godinama


100posto
20.11.2018.11:15

Pearl Derriere ima 29 godina i dvije godine bavi se organiziranjem seksualnih orgija i sličnih evenata. Amerikanka koja je prije radila običan uredski posao počela se baviti seksualnim radom nakon što je ušla u vezu s kolegicom na poslu koja je bila udana. Shvatila je da više ne može funkcionirati u takvoj okolini.

Nakon što je uspješno organizirala desetke swing paryja i orgija, sad želi ući u povijest s najvećom maratonskom orgijom.

"Trenutni rekord mije orgija s 500 ljudi, ali na ovoj koju planiram bit će nas više od tisuću. Bit će to povijesni trenutak za seksualno pozitivnu zajednicu i vjerujem da će pomoći drugima da postanu seksualno otvoreniji", rekla je Pearl.

Inače, ona živi u poliamornoj vezi s dečkom Danom (35) i djevojkom Tomi (30), a kaže kako ljudi često pogrešno misle da se stalno seksa.

 
 
 
View this post on Instagram

Girlfriend is the only one to get pictures of me last night. #girlfriend #love #pearlderriere #menagelife

A post shared by Pearl Derriere (@pearlderriere) on Oct 7, 2018 at 11:12am PDT

Uvjerava kako to nije istina, ali priznaje da je njezin životni stil drugačiji od većine. Seks partyji za nju su potpuno uobičajeni i na njih ide sa svojim partnerima barem jednom mjesečno. Ljubomora nije opcija.

Pearl je nevinost izgubila sa 16 godina, a već godinu poslije imala je prvi grupni seks. S 21 godinom prešla je brojku od stotinu seksualnih partnera, a tada je prestala brojati.

"Jednostavno ne mogu zamisliti da jedna osoba potpuno ispuni sve moje fizičke i emocionalne potrebe do kraja života. Zato mi poliamorija odgovara. Dok god je sve sigurno i uz pristanak svih, ne postoji problem", kaže Pearl, koja se testira na spolno prenosive bolesti svakih šest mjeseci i dosad nikad nije imala problema. Korištenje kondoma je obavezno.

 
 
 
View this post on Instagram

Meow? Tried a new makeup technique, not sure I’m loving it. #pearlderriere #makeup #stripclublife #shotgunwillies

A post shared by Pearl Derriere (@pearlderriere) on Oct 23, 2018 at 7:56pm PDT

U svijet seks zabava ušla je kad je počela raditi kao plesačica burleske prije četiri godine.

Postoje i pravila - uvijek moraš doći s partnerom ili partnericom, ne smiješ biti pod utjecajem alkohola ili droga, a korištenje mobitela ili bilo kakvih uređaja za snimanje strogo je zabranjeno.

Iako se bavi neuobičajenim poslom, njezina majka zna sve o tome i ne osuđuje ju, dok otac ipak misli da je "obična" organizatorica evenata.

 
 
 
View this post on Instagram

💜🖤💜 #Repost @biopoison with @get_repost ・・・ #teamderriere #lasvegasbaby #menagelife #sincity8 #wefinallygotabreak

A post shared by Pearl Derriere (@pearlderriere) on Jun 3, 2018 at 1:44pm PDT

Datum i mjesto rekordne maratonske orgije zasad drži u tajnosti.

seks

bizarno

orgije

poliamorija

newsletter

Prijavite se na Newsletter