'Ja sam joj ga kupio za rođendan, slomljen sam'

Poznata ljepotica poginula dok je vozila električni romobil po Londonu, njezin dečko objavio potresnu poruku


100posto
22.07.2019.08:20
Poznata ljepotica poginula dok je vozila električni romobil po Londonu, njezin dečko objavio potresnu poruku
Screenshot/YouTube

sažeto

Čitava tragedija još je teža jer neki njega optužuju da je kriv za njezinu smrt


100posto
22.07.2019.08:20

YouTuberica Emily Hartridge (35) poginula je u Londonu nakon što je kamion naleteo na njen električni romobil. Sada se oglasio i njezin slomljeni dečko Jacob Hazell, rekavši da joj je upravo on dao kobni romobil za rođendan.

"Očajan sam i slomljen. Probudio sam se prije nje i otišao iz kuće oko 5 ujutro. Poljubio sam je, ona je bila pospana i promrmljala je 'Volim te'. Sada mi je tako drago što sam to učinio", rekao je za britanski "The Sun".

Čitava tragedija još je teža jer ga neki optužuju da je on kriv za njezinu smrt.

"Ljudi su mi rekli da me smatraju krivim za sve jer sam joj ja kupio električno vozilo, ali ja ne razmišljam tako. Njezina obitelj kaže da ovo nije moja krivica", rekao je i dodao kako je bila izvan sebe od sreće kad je dobila ovaj poklon. Objašnjava da je dobro znala rizike i obećala je da će uvijek nositi kacigu.

Ovaj fitnes trener zaključio je kako ne smatra da bi ova vozila trebalo zabraniti, uprkos tragediji koja ga je osobno pogodila.

"Mislim da ne bi trebali biti zabranjeni za odrasle jer su električni, idu najviše 20 kilometara na sat i ne nanose štetu okolini."

prometna nesreća

pogibija

električni romobil

Emily Hartridge

newsletter

Prijavite se na Newsletter