Frendica iz noćne more

Pomahnitala mladenka tuži najbolju prijateljicu jer joj je uništila svadbu. Zamjera joj što je bila prelijepa i svi su uzvanici gledali u nju


100posto
18.04.2019.08:00
Pomahnitala mladenka tuži najbolju prijateljicu jer joj je uništila svadbu. Zamjera joj što je bila prelijepa i svi su uzvanici gledali u nju
Screenshot

sažeto

Vjenčanje koje slijedi neće pamtiti samo uzvanici, nego čitav internet budući da je priča postala viralna


100posto
18.04.2019.08:00

Bijes jedne mladenke izazvao je gnjev brojnih korisnika, nakon što je podijelila svoju priču u kojoj je izjavila da joj djeveruša duguje 30.000 funti jer ju je zasjenila na njen veliki dan.

Mlada se Britanka (25) požalila kako je sva pažnja bila usmjerena na njenu prijateljicu Annie, zbog čega je na vlastitoj svadbi završila u suzama. 

Osim toga, svoju je prijateljicu dodatno optužila da je nepromišljeno ostala trudna, taman u vrijeme njenog vjenčanja koje je planirala tri godine.

No, ovoj priči čak ni tu nije kraj.

Epopeja bez kraja

Jer, jadna Annie pomahnitalu mladu nije zasjenila samo svojom trudnoćom već i zgodnim mužem. Kako navodi ogorčena mlada, Annien muž bio je veoma visok i atraktivan pa je privlačio previše pažnje. 

S obzirom da su sve oči bili na njoj i njenoj muškoj polovici, nesretna mlada kaže da sad zbog svih tih trauma ne može ni pogledati fotografije s vjenčanja, a da pritom ne zaplače.

Zbog svega toga ona sad planira novo vjenčanje, a račune bi trebala pokriti Annie.

Internet je poludio

"Nije ti ona kriva što je odlučila živjeti svoj život. Potrošila si tri godine na planiranje nečega bez realnih očekivanja da su moguće promjene vezane uz ljude koji dolaze. Halo? Vrijeme ne stoji samo za tebe. Ovo samo pokazuje koliko si egocentrična", samo je jedan od komentara. 

Mladenka se pokušala izvući opravdanjem da je zbog frendice imala osjećaj da uopće nije bila na vlastitoj svadbi, ali Internet nije ostao oduševljen. 

vjenčanje

newsletter

Prijavite se na Newsletter