Posao života

Plaćaju im da putuju po svijetu i isprobavaju pivo


Juraj Filipović
07.03.2017.16:30
Plaćaju im da putuju po svijetu i isprobavaju pivo
Istock

sažeto

Odabranici će u radnom odnosu biti četiri mjeseca za plaću od 12.000 $ uz pokrivene troškove putovanja


Juraj Filipović
07.03.2017.16:30

Tvrtka World of Beer s Floride objavila je da su u potrazi za tri 'Drink it' pripravnika.

Da, riječ je o marketinškoj strategiji, ali i odličnoj ideji.

Spomenuta tvrtka će u cilju promocije svoga piva platiti odabranima da tumaraju svijetom i svoje pijane slike dijele na vlastitim Facebook profilima. Oni koji prema procjenama stručnog žirija upadnu u odabrani krug bit će obavezni posjetiti brojne pivovare u SAD-u i Europi, posjećivat će manifestacije i festivale piva gdje će svaku vrstu morati pojedinačno kušati.

Istock

Osim toga, u opisu radnog mjesta im je fotografiranje zabavnih i zanimljivih trenutaka uz pivo. Snimljene fotografije trebaju postaviti na svoje Facebook profile, a svako toliko će morati i emitirati uživo događanja s partija i degustacija uz zabavno komentiranje situacije.

Odabranici će u radnom odnosu biti četiri mjeseca, a za odrađeni posao bit će im isplaćeno 12.000 $ uz pokrivene troškove putovanja.

"Hvatat će sadržaj iz zemlje i svijeta te ga dijeliti na društvenim mrežama i kanalima za naše fanove. Donosit će svježe vijesti i uvide u svijet proizvodnje i distribucije piva, a dobit će i nešto radnog iskustva i lude avanture neograničenih mogućnost“, poručuju iz World of Beera.

Ovdje možete pogledati upute za prijavu, a rok ističe 26. ožujka. Ipak, najvažniji dio zahtjeva je jednominutni video u kojem kandidat mora iskazati svoju strast za pivom.

"Samo budite originalni i zabavni te pokažite osobnosti koje vas ističu. Ne trebate čak ni biti stručnjak za pivo, ispričajte svoju priču i zaintrigirajte nas", preporučila je Hannah Davis, direktorica marketinga u World of Beeru.

Tvrtka će službeno odabrati tri "Drink it" majstora krajem travnja. Nažalost, Hrvati se ne mogu prijaviti.

Facebook

putovanje

pivovara

World of Beer

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter