VIDEO: Greška kakva se ne pamti

Pilot je slučajno sletio u pogrešnu zemlju, na čuđenje putnika, a reakcija stjuarda je uvjerljivo najzabavnija


100posto
28.03.2019.08:20
Pilot je slučajno sletio u pogrešnu zemlju, na čuđenje putnika, a reakcija stjuarda je uvjerljivo najzabavnija
Profimedia

sažeto

Zrakoplov koji je putnike iz Londona trebao odvesti u Düsseldorf, sletio je u Edinburg


100posto
28.03.2019.08:20

U utorak se dogodila greška kakvu avio industrija ne pamti. Zrakoplov koji je putnike iz Londona trebao odvesti u Düsseldorf, sletio je u Edinburg. Putnici nisu znali da ne lete prema Njemačkoj, niti je posada znala da su na krivom smjeru. Koliko su i jedni i drugi bili u šoku govori i snimka iz aviona nakon slijetanja na pogrešnu destinaciju.

Iznenađeni stjuard pita putnike: "Nitko za Edinburg? Sto mu gromova!". Čini se da je tek tada shvatio kakvu grešku je posada napravila. Ipak, još jednom je pitao, valjda nadajući se da će se netko javiti: "Nitko za Edinburg?".

Putnicima je tada već postalo smiješno. Stjuard je zamolio putnike da ne snimaju niti fotografiraju, ali ga očigledno nisu svi poslušali.

Ubrzo potom obratio im se pilot rekavši da će za sat i 20 minuta stići tamo gde su planirali.

"Ispričavamo se, ne znamo što je problem, ali se dogodio i činimo sve što možemo da vas što prije prevezemo gdje treba", rekao je pilot.

I na aerodromu u Edinburgu bili su iznenađeni kada su shvatili da im se približava avion koji nemaju u planu slijetanja.

"Mi smo aerodrom koji želi dobrodošlicu svim posjetiocima našeg fantastičnog grada, ali ovo je bilo iznenađenje za nas koliko i za njih", priopćili su iz zračne luke.

Kako navode britanski mediji, pilot je dobio stari plan leta, a zašto on nije promijenjen utvrdiće istraga.

zrakoplov

krivi let

Edinburg

newsletter

Prijavite se na Newsletter