FOTO: Seksi delinkventica

Pijana balerina izgrebla i izudarala trojicu policajaca jer joj nisu htjeli dozvoliti da se ukrca u zrakoplov


Mia Mitrović
14.09.2019.19:00
Pijana balerina izgrebla i izudarala trojicu policajaca jer joj nisu htjeli dozvoliti da se ukrca u zrakoplov
iStock (ilustracija)

sažeto

Uspješnoj španjolskoj umjetnici sada prijeti zatvor zbog napada na službene osobe i posjedovanja hladnog oružja


Mia Mitrović
14.09.2019.19:00

Daiana Andreas Rivera, 33-godišnja madridska balerina sukobila se s policijom na najvećem londonskom aerodromu Heathrow nakon što joj nije dozvolio da se ukrca na svoj let jer je bila odveć pijana i rastrojena.

Balerina se u petak pokušala vratiti kući u Madrid nakon što je izgubila smještaj u Londonu i završila na ulici, piše britanski the Sun.ž

Imala je i nož

Stvari su eskalirale kada Rivera zbog pijanstva nije bila u stanju pronaći svoju putovnicu pa su joj policajci zabranili da se ukrca na let. Incident se dogodio u Flying Chariot Pubu na Terminalu 2.

Kada su primijetili da je balerina pijana, policajci su je legitimirali, no ona nije mogla pronaći putovnicu pa su joj zabranili ukrcaj na let što ju je razbjesnilo.

Kada su je pokušali uhititi, jednog od njih počela je udarati i grepsti, a pokušala je i ugristi za ruku. Postala je još agresivnija kada ju je drugi policajac pokušao obuzdati. Njega je uspjela udariti u testise, a dok se previjao od bola, do krvi je noktima izgrebala trećeg.

Da stvar bude gora, među njenim je stvarima pronađen i nož. Prijeti joj zatvor zbog napada na tri službene osobe i posjedovanja hladnog oružja, a presuda se očekuje u utorak.

balerina

Heatrow

napad na službenu osobu

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter