VIDEO: Neobična ljubav bez granica

Par je sve šokirao golemom razlikom u godinama, no u njihovoj vezi postoji još nešto puno bizarnije od toga


100posto
06.05.2019.08:30
Par je sve šokirao golemom razlikom u godinama, no u njihovoj vezi postoji još nešto puno bizarnije od toga
Screenshot/YouTube

sažeto

Stefani je vršnjakinja njegovog 24-godišnjeg sina iz prvoga braka, kojeg poznaje još od vrtića


100posto
06.05.2019.08:30

Stefani (24) i suprug Don Walper (69) iz Armstronga roditelji su jednogodišnjaka, a njihova velika razlika u godinama šokirala je okolinu. "Mnogi ne razumiju da razlika u godinama može biti genijalna. Pitaju me kako ga uopće mogu voljeti. Voliš nekoga zato što ga voliš", kaže ona.  

No, to nije jedino neobično u vezi dvoje Kanađana.

Naime, Stefani je vršnjakinja njegovog sina iz prvoga braka, kojeg poznaje još od vrtića. To su shvatili u razgovoru nakon tri mjeseca veze, piše Daily Mail. 

Poznajem Donovog sina još iz predškole. Išli smo zajedno vrtić, osnovnu i srednju školu. Maturirali smo zajedno, a bili smo dobri prijatelji kada smo bili manji.

Donov razvod od prve supruge bio je prilično dramatičan i nakon toga je prekinuo sve veze i sa sinom.

Stefani nije jasno zašto se svi čude kako se zaljubila u nekog tko bi joj mogao biti otac. Par se upoznao prije četiri godine kada je Stefani počela raditi u Donovom omiljenom kafiću te su odmah 'kliknuli'. Seksualni život im je, pohvalili su se, najbolji dio veze.

"Seks mi je uvijek bio važan. Uvijek sam se osjećao mlađe, nisam doživljavao svoje godine. I dalje sam želio izlaziti van, družiti se s mlađima. Sada kada imamo dijete stvari su se malo promijenile, no prije smo se seksali cijelo vrijeme", kaže Don.

100posto bizarno

ljubavna veza

razlika u godinama

newsletter

Prijavite se na Newsletter