GDJE GRIJEŠIŠ I ZAŠTO TI VEZE NE USPIJEVAJU

Ovnovi se vječno takmiče s partnerom, Blizanci izbjegavaju važne teme, Jarci su dosadni tradicionalisti, a Lavovi misle da su najvažniji


100posto
23.08.2019.08:00
Ovnovi se vječno takmiče s partnerom, Blizanci izbjegavaju važne teme, Jarci su dosadni tradicionalisti, a Lavovi misle da su najvažniji
iStock

sažeto

Prije nego optužiš partnera za sve loše u vezi, provjeri  je li glavni razlog problema u tvom karakteru, odnosno horoskopskom znaku


100posto
23.08.2019.08:00

Ukoliko ti se čini da u svakom odnosu s partnerom imaš uvijek slične probleme, vrlo vjerojatno nije problem u partneru.  Iako dobar psiholog može učiniti puno, od pomoći je znati i koje greške su karakteristične za svaki od horoskopskih znakova.

via GIPHY

Ovan

Ovan ima tendenciju takmičiti se sa svojim partnerom. Nažalost, to se pojavljuje ne samo za vrijeme igranja društvenih igara. Ponekad su u pitanju sitnice. U slučaju bilo kakvog „gubitka“ možete osjećati frustraciju ili ljubomoru. Pokušajte biti svjesni sebe i kontrolirati se, ukoliko je moguće poklonite i partneru neku „ pobjedu“.

Bik

Bikovi vole sve što je lijepo i skupo. Nažalost, ova slabost se često prenese u njihove odnose s drugim ljudima. Moguće je da uvijek tražite najsofisticiraniji restoran, najbolji hotel i sve darove ocjenjujete prvenstveno po cijeni. Počnite uživati u domaćim palačinkama i cijeniti male i ne nužno materijalne stvari.

Blizanci

Problem s Blizancima može biti u tome što nisu pouzdani i ne žele povrijediti osjećaje druge strane. Umjesto da kažu ono što je u njihovom srcu, dugo vremena odugovlače razgovor oko prave teme. Potražite hrabrost i recite istinu o važnim pitanjima. Zapamtite da se skrivanje na duge staze može nazvati i prevarom.

Rak

Ukoliko više od vikend izlaska po kafićima volite večer pod pokrivačem u zagrljaju voljene osobe, onda ste tipičan Rak. U tome nema ništa loše, no pazite da ne pretjerujete. Ako niste godinu dana izašli zajedno, partner vam može s punim pravom zamjerati.

Lav

Vjerojatno nemate problem pričati o sebi ili govoriti o svojim osjećajima. No moguće je i da ste tip osobe od koje u društvu vaš partner ne može doći do riječi, a imate i tendenciju da zajednički prostor uredite isključivo prema osobnom ukusu. Naučite slušati i poštujete različita mišljenja, dozvolite partneru da bude ponekad zvijezda. Niste uvijek najvažniji!.

Djevica

Kada je u pitanju vaša profesionalna karijera, vaš perfekcionizam je prednost, no u privatnom životu može stvoriti mnoge probleme. Umjesto kritiziranja, pokušajte prihvaćati partnera sa svim manama i vrlinama. U privatnom životu sve ne mora biti savršeno. Ako se ne slažete s tim, uvijek ćete biti nesretni.

Vaga

Vjerojatno ste izuzetno lijepa, ali i pomirljiva osoba. Guranje problema ispod tepiha nikad nije dobro rešenje. Nedostatak hrabrosti da se kaže ono što mislite, vas može dovesti do velikih problema. Izađite iz zone udobnosti i budete iskreni. Možda će vam trebati dobra knjiga na tu temu ili savijete psihologa, no pokušajte.

Škorpion

Možda imate tendenciju da kontrolirate svog partnera, no to je većinom jer strahujete da ćete ga/je izgubiti. Ovaj strah od povrede može se također manifestirati u izbjegavanju ozbiljnih odnosa. Ne želite biti napušteni i tako da gradite zid te ne dopuštate sebi da se zaljubite. U ovom slučaju, ne samo da povrjeđujete sebe, već i partnera. Morate razumjeti da je raskid prirodan dio života. Prekid nije neuspjeh, već lekcija.

Strijelac

Vječni lov za novim iskustvima čini vas predodređenim da skakućete sa cvijeta na cvijet. Uvijek mislite da zaslužuješ više te da vas nešto bolje čeka iza ugla. Nažalost, na ovaj način možete izgubiti zaista veliku ljubav. Ako vaš partner nije dovoljno uporan, jednostavno ćete ga ignorirati ili zanemariti. Vrijeme je da shvatite da nije svaki dan avantura života. Prestanite tražiti nova iskustva izvan odnosa i fokusirajte se na razvoj odnosa i upoznavanje sa svojim partnerom.

Jarac

Jarac voli tradiciju, zato ponekad pridaje previše važnosti starim tradicijama. Nažalost, njihove navike mogu se pretvoriti u restriktivna pravila i dosadne obrasce. Razmotrite namećete li svoje preferencije i mišljenja partneru. Dopustite sebi da prekršite pravila. Potrudite se biti otvoreniji i spontaniji.

Vodenjak

Traženje pomoći može biti teško za bilo koji znak zodijaka. Međutim, Vodenjaku to često najteže pada. Niste u stanju razgovarati sa svojim voljenima o svojim problemima. To ne mijenja činjenicu da je i vama, kao i drugima, potreban razgovor i podrška. Počnite otvoreno govoriti o svojim brigama i potrebama.

Ribe

Možda imate problem s pretjeranom vezanošću za partnera. Što ste duže u vezi, postajete manje neovisni. Počinjete se brinuti o običajima, preferencijama, pa čak i jeziku koji koristi vaš partner. Postajete mentalno slabi i vaš voljeni se brzo može umoriti. Naučite razdvajati svoj život od partnerovog. Cijenite sebe umjesto da stalno gledate u partnera.

horoskop

veze

ljubavne veze

astrologija

zodijak

newsletter

Prijavite se na Newsletter