foto: neke plaši sličnost, a nekima je zabavna

Ovaj pas je pravi hit na internetu, izazvao je brojne polemike, a ima sljedbenika više nego brojne zvijede, a kada vidite fotografije sve će vam biti jasno


100posto
06.10.2019.17:00
Ovaj pas je pravi hit na internetu, izazvao je brojne polemike, a ima sljedbenika više nego brojne zvijede, a kada vidite fotografije sve će vam biti jasno
Facebook

sažeto

Obožavatelji diljem svijeta ovih dana raspravljaju jesu li njegovi vlasnici na njegovim fotkama koristili 'face-swap' tehniku


100posto
06.10.2019.17:00

Pas Nori ovih je dana užario društvene mreže. Riječ je o sve popularnoj vrsti koja nastaje križanjem dvije čistokrvne vrste pasa. Tako je ovaj pas mješanac australijskog ovčara i pomeranca.

No, to ne bi bilo ništa neobično da ovaj psić neizmjerno podsjeća na ljudsko lice i mnogi korisnici društvenih mreža smatraju da je poseban zbog svojih kako neki to nazivaju "ljudskih osobina".

Neki ne vjeruju da fotografije nisu 'uređivane'

On naime ima njuškicu koja nevjerojatno podseća na ljudsko lice i zbog koje je postao senzacija na internetu, a obožavatelji diljem svijeta ovih dana raspravljaju jesu li njegovi vlasnici na njegovim fotkama koristili 'face-swap' tehniku.

 
 
 
View this post on Instagram

I survived. And flourished.

A post shared by Nori Porkchop (@norichiban) on Jun 29, 2018 at 3:54pm PDT

Nori izaziva smijeh bilo gdje da se pojavi

S velikim očima u obliku badema koje izgledaju kao plave ljudske oči te i ružičastim usnicama koje kao da su se razvukle u ljudski osmijeh, Nori zbunjuje i izaziva smijeh gdje god se pojavi.

Njegovi vlasnici Kevin Harles i Tifani Ngoi svjesni su da imaju pomalo neobičnog psa i otkrivaju kako su navikli da često kada šeću sa svojim ljubimcem nađu se u središtu pozornosti zbog njegova neobičnog izgleda i tvrde da ne uređuju njegove fotografije koje objavljuju na društvenim mrežama. 

 
 
 
View this post on Instagram

Do not disturb.

A post shared by Nori Porkchop (@norichiban) on Nov 18, 2018 at 9:55am PST

Sve započelo jednom fotografijom

A sve je započelo nakon što su objavili fotografiju svog psa na Twitteru te je Nori postao pravi hit, a njegove fotografije imaju tisuće lajkova.

Prošle godine su vlasnici odlučili Noriju dovesti i prijatelja, mješanca sada jednogodišnjeg Boba. 'Odlično se slažu i sve vrijeme se igraju zajedno, iako je Nori možda previše energičan za Boba", kažu vlasnici.

pas

izgled

nori

sličnost

newsletter

Prijavite se na Newsletter