VIDEO: SMETALE MU GUŽVE U AUTOBUSIMA I NA CESTI

Ovaj čovjek je odlučio svako jutro zaplivati na posao


Vid Barić
14.08.2017.18:15
Ovaj čovjek je odlučio svako jutro zaplivati na posao
REUTERS

sažeto

Pivski vrt u kojemu je zaposlen se nalazi na rijeci, a David svako jutro upakira laptop i ostale potrepštine u vodonepropusnu torbu te obuče svoje neoprensko odijelo


Vid Barić
14.08.2017.18:15

Kada mu je dosadilo gužvati se u autobusu ili ići biciklom na posao po minhenskim gužvama, Benjamin David je odlučio kako će na svako jutro na posao – plivati.

Pivski vrt u kojemu je zaposlen se nalazi na rijeci, a David svako jutro upakira laptop i ostale potrepštine u vodonepropusnu torbu te obuče svoje neoprensko odijelo, piše Huffington Post.

Zatim upliva u rijeku Isar i započne svoju plivačku avanturu do posla.

"Vrlo je osvježavajuće, a sigurno je i najbrži put kojim mogu otići na posao," rekao je Benjamin David Reutersovim reporterima.

Na poslu za 12 minuta

"Ranije sam išao biciklom, autobusom, autom ili pješice. No sve od navedenoga je trajalo mnogo dulje i trebao sam ranije kretati. Danas je riječna struja doista jaka i evo, treba mi dvanaestak minuta do posla," ispričao je.

Rijeka Isar zimi može postati doista hladna, a temperatura se spušta i do mrzlih četiri stupnja.

"Većinom plivam na posao u ljetnim mjesecima. Ja sam ziheraš. No, može se i zimi! Ako se odlučim, trebat će mi bolje neoprensko odijelo," završio je Benjamin David.

Fotografije njegova neobična puta na posao pogledajte u fotogaleriji!

posao

plivanje

München

Benjamin David

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter