Dvije muhe jednim udarcem

Ova mreža povezuje ljude koji vole putovanja i ljubimce i tako im olakšava život


Valerija Bebek
18.05.2017.15:40
Ova mreža povezuje ljude koji vole putovanja i ljubimce i tako im olakšava život
Facebook

sažeto

Trusted Housesitters spaja vlasnike kuća i ljubimaca koji žele putovati i 'čuvare' koji zauzvrat dobiju besplatno putovanje i druženje sa životinjama


Valerija Bebek
18.05.2017.15:40

Zamislite da putujete po cijelom svijetu, od francuske obale do Australije i to besplatno, jedino što morate napraviti za udoban i siguran smještaj je - pričuvati nečije kućne ljubimce. To je i moguće uz naknadu od nekoliko stotina kuna godišnje uz firmu Trusted Housesitters (u slobodnom prijevodu - pouzdani kućni čuvari).

Koncept ovog servisa je toliko jednostavan da je genijalan, on spaja ljude koji žele putovati svijetom. Povezuje one koji osjećaju krivicu što moraju ostaviti svoje ljubimce i ljude koji su voljni pričuvati iste te za uzvrat dobiti besplatan smještaj u njihovoj kući.

Facebook

Facebook

Kako bi putnici dobili priliku čuvanja uglavnom luksuznih kuća i neodoljivih ljubimaca, prvo je potrebno izgraditi dobru reputaciju na mreži. No to se također može postići tako da čuvate ljubimce svojim sugrađanima, a oni vas za uzvrat ocjenjuju, za dodatnu sigurnost postoji opcija prijava s osobnim dokumentima, što vlasnicima kuća daje još veću sigurnost.

ljubimci

putovanja

Trusted Housesitters

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter