Vatreni Škorpion, vješt Strijelac ili nježna Riba?

Otkrivamo koji je horoskopski znak najbolji u krevetu, a kojeg je bolje izbjegavati u širokom luku


100posto
21.07.2019.08:00
Otkrivamo koji je horoskopski znak najbolji u krevetu, a kojeg je bolje izbjegavati u širokom luku
iStock

sažeto

Dok se jedni mogu pohvaliti iznimnim umijećem, drugima seksualnost nije jača strana


100posto
21.07.2019.08:00

Kao što nisu ni svi ljudi isti, tako nisu isti ni svi afiniteti u seksu. No, prema horoskopskom znaku možete zaključiti hoće li vas vaš partner zadovoljiti pod plahtama ili ne.

Dok se jedni mogu pohvaliti iznimnim umijećem, drugima seksualnost nije jača strana.

Ovan

Ovan se ne boji otkriti svoje najzločestije maštarije. Problem je što vole brzo prijeći na stvar, pa se nećete previše usrećiti uživate li u dugoj predigri. Kad je riječ o preuzimanju vodstva, na njega uvijek možete računati.

Bik

Uživa u seksu i voli romantične uvode. Nakon što ste zagrijani, pripremite se na dugu predigru, jer on želi udovoljiti. 

Blizanci

Blizanci će upotrijebiti svu svoju inteligenciju i domišljatost da vas izvuku iz odjeće. Čak i kad im to uspije, nastavit će vam laskati. 

Rak

Veliki emotivci. Seksaju se tek kad imaju jake osjećaje prema drugoj osobi. Seks je za njih vrhunac ljubavi. Ako cijenite nježnost on je idealan partner.

Lav

Teško se obuzdaje kad se zapali za nekoga. Želi vam udovoljiti, ali će uvijek ostati dominantan i vlastiti užitak mu je ispred svega. Seks s Lavom nećete lako zaboraviti.

Djevica

Stidljiva i oprezna iznenađujuće je razuzdana u krevetu. Kad jednom stekne povjerenje u vas neće vas ispuštati iz ruku.

Vaga

Želi da sve bude u savršenom skladu, atmosfera mora biti savršena. Vage vole lijepo donje rublje, masaže eteričnim uljima i laganu glazbu, a na one koji se s njima nađu u krevetu, djeluju opojno.

iStock

Škorpion

Vatren i razuzdan Škorpion ima najjači libido u cijelom horoskopu. U krevetu su savršeni ljubavnici koji vole zadovoljiti i sebe i svog partnera. Problem je što najčešće ne žele ništa osim seksa pa se, kad strast popusti, možete osjećati iskorišteno.

Strijelac

Majstor zavođenja koji uživa u lovu. Stalno usavršava svoju vještinu zavođenja. Ukoliko volite intenzivnu predigru, Strijelac je idealan izbor za vas.

Jarac

Njemu je za prvi korak potrebno puno, strpljiv je do granice drskosti, ali kad jednom dospijete do kreveta, Jarac će ispustiti svu energiju i dati sve od sebe da vas zadovolji. 

Vodenjak

Volite li eksperimentirati u seksu, s Vodenjakom će vam biti savršeno. S njim vam baš nikad neće biti dosadno.

Ribe

Ribe više cijene emocionalnu stranu seksa. Strast, ljubav, pažnja, strpljenje – sve je to važno Ribama. Ipak, u krevetu ćete vi morati obaviti većinu posla. Ribe tijekom seksa vole biti pasivne i uživaju u partnerovoj pažnji.

seks

horoskop

astrologija

vođenje ljubavi

newsletter

Prijavite se na Newsletter