'Četiri dana morao sam hladiti svoje privatne dijelove'

Otkad je sa 13 izgubio nevinost, on je seks mašina. U najgorem mu je sjećanju ostao snošaj u moru


100posto
01.09.2019.13:00
Otkad je sa 13 izgubio nevinost, on je seks mašina. U najgorem mu je sjećanju ostao snošaj u moru
Profimedia

sažeto

Joe tvrdi kako uvijek koristi prezervative i redovito se testira na spolno prenosive bolesti


100posto
01.09.2019.13:00

Joe Hutchins (23) iz Cornwalla tvrdi da je u krevet odveo čak 149 žena. Nevinost je, pohvalio se, izgubio sa 13 godina u lokalnom parku s tada 15-godišnjom djevojkom. 

Do svoje 16. godine seksao se sa 41 djevojkom.

"Nekoliko dana nakon 16. rođendana, upoznao sam zavodljivu 41-godišnjakinju na tulumu i poseksao se s njom u automobilu. Ona je vjerovala da imam 20, a ja je nisam ispravljao. Željela je seks s mlađim tipom, a ja sa starijom ženom. Bilo je to odlično iskustvo", priznao je Joe za The Sun.

Seks utroje prvi je put isprobao sa 17 godina, također u automobilu, ovoga puta s dvjema djevojkama. Od tada je trojac imao još četiri puta.

Sa 18 sam se registrirao na nekoliko stranica za dejtanje i pridružio se trima stranicama za svinganje. Na to su me nagovorili prijatelji.

Brzo nakon toga seksao se u isto vrijeme s četiri žene u dobi između 26 i 48 godina.

Profimedia

Seks u moru jednom mu nije prošao najbolje. “U Grčkoj me tijekom snošaja opekla meduza. Četiri dana morao sam hladiti svoje privatne dijelove”.

Usprkos promiskuitetnom ponašanju, hvalisavi Joe tvrdi kako uvijek koristi prezervative i redovito se testira na spolno prenosive bolesti.

"U automobilu držim nekoliko paketa XXL kondoma i uvijek nosim pet komada u novčaniku. Nikad nisam imao spolnu bolest”, zaključio je.

ljubavnik

promiskuitet

newsletter

Prijavite se na Newsletter