Gnjusno i gnjusnije

Oteo, udavio i masturbirao nad nesretnom ženom, a sudac ga oslobodio uz riječi: 'Ovo se više ne smije dogoditi'


Valerija Bebek
25.09.2018.11:10
Oteo, udavio i masturbirao nad nesretnom ženom, a sudac ga oslobodio uz riječi: 'Ovo se više ne smije dogoditi'
Youtube Screenshot

sažeto

Muškarac (34) iz Aljakse priznao je krivicu i nagodio se s državom


Valerija Bebek
25.09.2018.11:10

Tragičan slučaj razbjesnio je medije i javnost u Americi. Muškarac je oteo ženu, udavio ju i zatim masturbirao nad njom, zbog tih zločina neće provesti niti jedan dan u zatvoru.

Priča ide ovako - u kolovozu 2017. Justin Schneider (34) pristupio je ženi koja je tražila prijevoz na benzinskoj pumpi. Taj oženjeni otac dvoje djece, predstavio se kao 'Dan'. Ona je pristala na vožnju. Dogodilo se to na Aljasci, a možda za daljnji razvoj treba napomenuti da je muškarac bijelac, a žena Indijanka s Aljaske, piše Upworthy.

Umjesto da je odveze u obećanom smjeru, prema njezinom dečku, skrenuo je s puta, parkirao uz cestu. Kazao je ženi da izađe iz auta kako bi mogao nešto utovariti. Ubrzo nakon što je izašla, oborio ju je na tlo, kazao joj da će je ubiti ako će vrištati zatim ju je davio dok se nije onesvijestila. Nakon toga je masturbirao na njoj. Da, pustite malo da vam situacija sjedne.

Nakon što se žena osvijestila Schneider, ili 'Dan', dao joj je maramicu. Nakon otmice, pokušaja ubojstva i bludničenja, maramica je prava stvar koju žena treba.

Njegova obrana - nije ju pokušao ubiti, policiji je davitelj džentlmen kazao da je nije stvarno htio ubiti, samo je trebao vjerovati da će umrijeti, kako bi dostigao 'seksualno ispunjenje'.

Ako ovo nije dovoljno jezivo i bizarno, za to dolazi suđenje. Ovaj otac dvoje djece priznao je da kriv i ne mora u zatvor.

"Htio bih da gospodin uzme na znanje da mu je ovo jedna propusnica. Nije u stvari propusnica, međutim zbog ponašanje, može se tako smatrati", rekao je tužitelj Andrew Grannik na sudu, javlja CNN. Grannik je dodao kako je Schneider izgubio posao zračnog kontrolora leta u državnoj službi, zbog ovog slučaja, te da je to 'doživotna kazna'.

Youtube Screenshot

Otkako se dogodio napad do kraja suđenja prošlo je više od godinu dana, tijekom tog vremena Schneider je živio u kućnom pritvoru, ne u zatvoru, nego doma s obitelji.

Na suđenju je Schneider izostavio iskazati bilo kakvo žaljenje zbog onoga što je učinio ženi, on je izrazio zahvalnost. "U ovih godinu dana procesa raio sam na sebi. Postao sam bolja osoba, bolji muž i otac. Želim to nastaviti raditi. "

Iako je porota odlučila da se Schneidera osudi za sva četiri kaznena djela: otmicu, napad, zlostavljanje i 'uvredljiv kontakt s tekućinama', okrivljenik se mogao nagoditi s državom. Budući da su mu pribrojili i kućni zatvor, ako neće prekršiti uvjetnu, praktički je slobodan čovjek. Njegovo ime neće biti registrirano kao seksualni prijestupnik.

Ali žene na Aljasci, i šire, nemaju razloga za brigu, sudac Michael Corey mu je poručio kako se "To više ne smije dogoditi". Sigurno se neće dogoditi.

100posto bizarno

crna kronika

suđenje

seksualni napad

Aljaska

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter