Foto: tijelo mu je prepolovljeno na pola

Jedna je žena u blizini gradske bolnice pronašla prepolovljenog krokodila, malo je reći da je ostala u šoku


100posto
15.11.2019.11:20
Jedna je žena u blizini gradske bolnice pronašla prepolovljenog krokodila, malo je reći da je ostala u šoku
Profimedia / Ilustracija

sažeto

U Liverpoolu je jedna žena u blizini gradske bolnice pronašla prepolovljenog krokodila, malo je reći da je ostala u šoku


100posto
15.11.2019.11:20

Stanovnici britanskog grada ostali su u šoku kad su vidjeli ogromnog predatora na svojim ulicama, a još su se više prenerazili kada su vidjeli da je riječ o lešini.

Na mrtvog krokodila prvo je naišla žena, stanovnica Liverpoola mislila je da na pločniku blizu bolnice leži klada, prestravila se kad je vidjela da joj je pod nogama osakaćeni krokodil.

Opasan reptil nađen je na križanju dvije ulice, a tijelo mu je prepolovljeno na pola. Nakon što su slike podijeljene na društvenim mrežama, javio se navodni vlasnik životinje, tvrde lokalni mediji. Čovjek tvrdi da je životinja u njegovoj obitelji gotovo 20 godina. Ime mu je bilo Duncan i nekada stvarno je bio živa životinja.

Ne zna se previše o Duncanovom životu, doduše. Krokodil je već bio prepariran kada ga je sadašnji vlasnik našao.

"Pronašao sam ga u reciklažnom centru prije 18 godina, tada sam imao samo 12 i mislio sam da bi bilo cool da ga zadržimo. Nazvali smo ga Duncan, više ni ne znam zašto, a punih 18 godina bio je u mojoj obitelji, kazao je muškarac.

Na kraju je Duncan završio u garaži, tijekom čišćenja su ga ponovno pronašli. Iz šale je završio kod prijatelja koji ima vlastiti posao s autima, a od tamo našao se i na obližnjem kružnom toku. "Zaboravio sam na njega, dok me prijatelj nije nazvao i kazao mi da je Duncan u svim vijestima", objasnio je pojavu misterioznog krokodila bivši vlasnik.

Liverpool

krokodil

newsletter

Prijavite se na Newsletter