Foto: Rawr maco!

Obrve kao lavlja griva vrući su hit nadolazeće sezone, bacite pincetu što dalje i počnite uzgajati dlake


Valerija Bebek
13.08.2018.19:00
Obrve kao lavlja griva vrući su hit nadolazeće sezone, bacite pincetu što dalje i počnite uzgajati dlake
Instagram

sažeto

Bujne obrve i prirodni izgled i dalje su u trendu po pitanjima ženske ljepote


Valerija Bebek
13.08.2018.19:00

Drage dame, ako ste vidjele naslovnicu Voguea s Rihannom koja ima mikroskopski tanke obrve i pohitale iskopirati njezin izgled - nemojte! Bacite pincetu u zaborav, to je samo jedno snimanje koje ne najavljuje novi trend i ako počupkate sve dlačice iznad očiju gorko ćete zažaliti, pogotovo kada kraljica Riri osvane na svom Instagramu s lijepim, punim i gustim obrvama.

Trend koji čuči iza ugla je sušta suprotnost toj tankoj liniji od obrva, a modni znalci su ga nazvali - lavlje obrve. Kako piše Glamour griva od obrva najveći je hit predstojeće sezone. Tako razbarušene dlake nad očima krasit će lica svakog modela koji će viriti iz modnih časopisa i koji će šetati modnim pistama.

 

forever hyped for the new drake album ✨✨

A post shared by Sunya Siddiqui (@bbysunya) on Jun 28, 2018 at 5:14pm PDT

Lavlje obrve ne znače da će se na njih lijepiti krzno ili da će ih se bojati kako bi imale zlaćanu boju lavljeg krzna. Trend se bazira na tome da uzgojite obrve guste i čvrste poput lavlje grive. Kako, pitate se? Jednostavnim četkanjem obrva prema gore kako bi zauzele što veći komad lica. Jednostavno, da u teoriji, u praksi nije baš jednostavno za svakoga.

Ako su vam obrve rijetke, svijetle ili uredno poštucane prvi korak je da se okanite čupanja bilo voskom ili pincetom. Ostavite i one dlačice koje rastu ispod luka. Ostavite na licu svaku dlačicu koja je približno blizu vaših obrva. Ponašajte se prema obrvama kako da su trepavice - nikad dovoljno guste, niti dovoljno duge.

 

Can it be Friday already !

A post shared by 𝒴💍𝒰𝒩𝒢 𝐵 (@brooklynkellyy) on Jul 3, 2018 at 1:28pm PDT

Kad vam obrve malo narastu i razbujaju se krenite u akciju s olovkom za obrve. Lagano povlačite crte kako bi napravili dojam kuštravosti. Idući korak je četkanje, sada sve dlačice začešljajte prema gore, a da bi tamo i ostale pomozite si gelom za obrve.

Napomena koju su izdali promotori ovog prirodno 'divljeg' izgleda je da on nije o 'blokovima' savršeno uokvirenih obrva. One bi trebale biti mekane, divlje i slobodne. Baš kao i lav. Rawr. Kako to izgleda na lijepim, mladim djevojkama iz svijeta mode, pogledajte na fotografijama koje slijede.

 

Make up by @claudianeacsu

A post shared by Fashion / Travel / Modeling (@cristinaionescuu) on Jul 23, 2018 at 11:24am PDT

ljepota

izgled

obrve

trendovi

lavlje obrve

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter