Samo tri tjedna razlike

Obje supruge su trudne istovremeno, i jedna i druga nose sinove


Valerija Bebek
20.03.2017.11:50
Obje supruge su trudne istovremeno, i jedna i druga nose sinove
Instagram

sažeto

Toby i Lindsay su lezbijski par. Jednu trudnoću su planirale, a druga ih je iznenadila


Valerija Bebek
20.03.2017.11:50

Bračne partnerice trudne su u isto vrijeme, lezbijski par je saznao da će i jedna i druga supruga roditi dječaka u samo tri tjedna razlike. Toby Fleischman je vizažistica filmskih zvijezda u Hollywoodu, udana je za Lindsay Lanciault. Objavu o sretnoj vijesti, ova mlada obitelj napravila je preko Instagrama.

"Jako smo uzbuđene zbog vijesti. Lindsay i ja smo obje trudne! Da, dobro ste pročitali. Obje ćemo roditi... u isto vrijeme. Točnije u razmaku od tri tjedna. Svi uvijek kažu da žele biti trudne kad i njihove najbolje prijateljice. Ja sam imala dovoljno sreće da sam se za svoju udala. Naši 'blizančići' će nam se pridružiti ovog ljeta i ne možemo biti sretnije", objavila je Toby uz zajedničku fotografiju na Instagramu.

 

#bumpin #17weeks #20weeks

A post shared by Toby Fleischman (@tobyfleischman) on Mar 5, 2017 at 9:39am PST

Ovakav razvoj nisu planirale. U intervjuu za PopSugar, mlade žene su objasnile kako su htjele da Toby prvo zatrudni. Dogodile su se neke komplikacije pri njezinom pokušaju, zatim su se posvetile Lindsayinoj trudnoći. Usred toga Tobey je shvatila da je trudna, nekoliko tjedana nakon nje i Lindsay je zatrudnjela.

Buduće mame proživljavaju paralelne trudnoće, što po dr. Kristin Bendikson nije toliko uobičajeno. Obično se lezbijski parovi fokusiraju na trudnoću jedne partnerice, a zatim na drugu.

trudnoća

100posto bizarno

lezbijke

LGTB

Toby Fleischman

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter