POSTALI SU VIRALNI HIT

Obiteljsko fotografiranje platili su 1500 kuna, fotke su čekali punih 8 mjeseci, a onda im je stiglo ovo


Sanja Rapaić
17.01.2018.10:30
Obiteljsko fotografiranje platili su 1500 kuna, fotke su čekali punih 8 mjeseci, a onda im je stiglo ovo
Pam Zaring

sažeto

Obiteljske su fotografijemeđu najdragocjenijim uspomenama, stoga se mnogi odlučuju da umjesto spontanog fotkanja u vlastitoj režiji, taj posao povjere profesionalcu. No, ne ide uvijek sve po planu...


Sanja Rapaić
17.01.2018.10:30

Obiteljske su fotografije zasigurno među najdragocjenijim uspomenama, stoga se mnogi odlučuju da umjesto spontanog, amaterskog fotkanja u vlastitoj režiji, taj posao ipak povjere profesionalnom fotografu.

Da to nije uvijek i bolja opcija, uvjerili su se mladi supružnici Pam i Dave Zaring. Nakon što su svoje fotografije, koje su platili 250 dolara, čekali čak osam mjeseci, na mail im je stiglo krajnje neugodno, ali i urnebesno smiješno iznenađenje.

Fotografije su ovih dana objavili na Facebooku, a post je, u samo četiri dana, postao viralni hit te je podijeljen gotovo 400 tisuća puta.

"Ok. Ovo nije šala. Platili smo fotografkinji, koja je tvrdila da je profesionalka, od 2 do 250 dolara za obiteljsko fotografiranje. Pogledajte molim vas ove stvarne fotografije koje nam je dostavila ... Rekla je da su sjene bile strašno loše, tog prekrasnog, vedrog, sunčanog dana, te da ju njezin profesor nikada nije naučio kako retuširati fotografije. Slobodno ih podijelite, doslovno se nisam ovako jako smijala godinama", napisala je Facebooku Pam Zaring, još jednom  napomenuvši da nije riječ o šali nego o "konačnom proizvodu" iz jednog foto studija.

"Izgledate kao prva obitelj umjetne inteligencije", "Doimate se jezivo, kao iz horor filma", to su samo neki od komentara ispod objavljenih fotografija.

Zaringovi su priznali da se godinama nisu ovako od srca smijali, ali i napomenuli da im je ovo definitivno najskuplja komedija do sada, a za njihovu su se nevjerojatnu priču odmah zainteresirali i mediji.

obiteljske fotografije

profesionalni fotograf

retuširanje

Pa Zaring

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter