Hvale naš istarski nudistički raj

Iako već imaju unuke, vjenčali su se goli, a putovanje iz snova su proveli u Hrvatskoj


Valerija Bebek
23.05.2017.13:00
Iako već imaju unuke, vjenčali su se goli, a putovanje iz snova su proveli u Hrvatskoj
Reuters

sažeto

Žive u Australiji, a na društvenim mrežama hvale hrvatsku prirodu i naturalni turizam


Valerija Bebek
23.05.2017.13:00

Britanac Jeff Adams (54) i njegova partnerica Sue (47) iz Novog Zelanda vjenčali su se goli i to pred svatovima koji su njima bili potpuni stranci.

Neobična svadba odvila se u Australiji, točnije u Toowoombi, u Queenslandu ovog travnja. Skupa imaju šestoro unuka, obožavaju motore, ali i Hrvatsku.

Na njihovim profilima na Facebooku vidljivo je kako su putovali Europom, a od svega najviše im se svidjela upravo naša zemlja. Jeff je oduševljen nudističkim kampom Valalta u Istri. Ocijenio ga je peticom, a ostavio je pohvalan komentar.

"Naš boravak u Valalti nam je najdraži dio odmora u Europi. Nismo novi u nudizmu, ali ovo nam je bio prvi posjet odmaralištu. Uživali smo u svakoj sekundi. Nevjerojatno mjesto. I ljudi. I gosti i osoblje bili su super. Hrana je bila vrhunska. A sadržaji su dobro održavani. Sumnjam da igdje možete pronaći mjesto koje je više prijateljsko", napisao je oduševljeni Jeff 2016. godine.

Facebook

Njegova mladenka Sue rođena je u Novom Zelandu, ali i ona je oduševljena hrvatskim prirodnim ljepotama. Uz sliku profila na kojoj je ona s velom, postavila je i naslovnu fotografiju s Plitvičkih jezera. Prijateljima u komentarima objašnjavaju kako se na Plitvicama nalazi mnogo vodopada koje se ulijevaju u jedno jezero te kako im je Hrvatska najdraža zemlja na putovanju kroz Europu na kojem su bili prošle godine.

Facebook

Na svadbu im nije došao nitko od obitelji, no oni su svejedno bili jako sretni. Sue radi u pekarnici i kaže da joj je ovo bilo njeno vjenčanje iz snova.

"Prvi put kada sam se udavala mrzila sam taj dan. To je trebao biti jedan od najsretnijih, ali nije bilo vjenčanje kakvo sam htjela. Sada je bilo drugačije, vjenčanje je bilo samo naše. Baš onakvo kakva je naša veza", rekla je Sue, majka troje djece, piše Daily Mail.

Facebook

Par se upoznao preko interneta 2015. Kad su shvatili da žive blizu odlučili su se i upoznati. Ubrzo su posjetili nudistički kamp u Byron Bayu, a ljetovanje u Hrvatskoj ostalo im je u posebnom sjećanju.

Sue je na vjenčanju nosila samo veo, plavu podvezicu i bijele sandale, a Jeff je bio potpuno gol. Prijateljima i obitelji rekli su iskreno kakvo vjenčanje planiraju, pozvali su ih, ali su im ostavili na izbor hoće li doći ili ne. Nitko od njih nije došao.

"Unatoč tome što nitko od obitelji nije došao bili smo presretni s našim vjenčanjem i time što smo ovog puta napravili nešto baš onako kako želimo", rekao je Jeff inače otac jednog djeteta.

Facebook

Facebook

Hrvatska

100posto bizarno

vjenčanje

Australija

nudisti

Valalta

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter