Video: Predivni su

Njegova draga ostaje slijepa, a on je savladao sve tajne šminkanja i snimio tutorial


Valerija Bebek
31.08.2018.10:25
Njegova draga ostaje slijepa, a on je savladao sve tajne šminkanja i snimio tutorial
YouTube screenshot

sažeto

Des i Mona su 57 godina u braku i dalje se vole i paze jedno na drugo


Valerija Bebek
31.08.2018.10:25

Na prvi spoj su otišli 27. prosinca 1952. do danas su zajedno, a svjetsku javnost su oduševili svojom ljubavlju i pažnjom. Des Monahan (84) iz Waterforda u Irskoj uči kako nanijeti šminku svojoj supruzi Moni (83) kojoj vid postepeno slabi, a jednog dana će ostati potpuno slijepa.

Kako bi se pobrinuo da njegova žena i dalje izgleda i osjeća se najbolje što može upisao je tečaj šminkanja. Sada, nekoliko mjeseci nakon toga, snimio je pravi pravcati tutorial kojim pokazuje kako uređuje svoju Monu.

"Manje je više, ne želim ništa što će izgledati kao da ima šminke na sebi", prvi je savjet koji je Des podijelio u svom tutorialu. Nakon nekoliko mjeseci učenja naučio je koristiti sve od ruža za usne do bronzera, zna čak i koristiti eyeliner.

Des objašnjava kako kasnije idu na spoj pa je zato šminka, koristi omiljeni broj 2 pudera, i utapkava ga spužvicom. Kako kaže radi joj 'paparazzi look'.
Osim što ju pažljivo maže Dan svoju Monu obasipa komplimentima. "Tebi ne treba mnogo šminke. Savršena si. Koža ti je bez mana. Čak bi i Michelangelo bio ljubomoran", oduševio je Des cijeli internet.

U braku su 57 godina, a vole se kao na samom početku. Mona za njihovu novu beauty rutinu kaže da se osjeća kao u raju. "Sviđa mi se ta pomisao da se probudim i da mi se lice našminka, kako bi mogla u svijet. Jednostavno to volim. Mogla bih sjediti ovdje cijeli dan", kazala je. Posljednjih godina postala je svjesna parova koji paze jedno na drugo i brinu se za sebe.

YouTube screenshot

YouTube screenshot

ljubav

par

šminkanje

starost

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter