'Provjerili smo vašu fotografiju i mislimo da ste jako lijepi, a...'

Nisu je htjeli pustiti u avion zbog odjeće te je izvrijeđali jer je sjedila dečku u krilu, kada se požalila kompaniji dobila je najluđi odgovor ikada


100posto
08.11.2019.15:00
Nisu je htjeli pustiti u avion zbog odjeće te je izvrijeđali jer je sjedila dečku u krilu, kada se požalila kompaniji dobila je najluđi odgovor ikada
iStock

sažeto

"Sumnjam da ćete se moći ukrcati u avion tako odjeveni, no u svakom slučaju ne možete sjediti ovdje", kazao joj je


100posto
08.11.2019.15:00

Serah Nathan čekala je let za Melbourne 3. studenog, kada se sve pretvorilo u najgoru noćnu moru, a za sve su krivi djelatnici aviokompanije Jetstar. Dok je čekala svoj let na aerodromu u Sydneyju, djelatnici australske

aviokompanije posramili su je zbog njezine odjeće te joj rekli da sjedne negdje drugdje, tvrdi 33-godišnja Serah.

Nismo se ponašali kao da smo u striptiz klubu

Cijelo iskustvo opisala je na Twitteru. Kako tvrdi, ona i njezin dečko, s kojim je u vezi na daljinu, sjedili su zajedno kada im je prišla djelatnica aviokompanije. U tom je trenutku Serah sjedila "na dečkovim koljenima, okrenuta prema njemu".

Djelatnica aviokompanije joj je rekla: "Sjednite na svoje sjedište jer oko vas ima djece". Ona, pak,  tvrdi da oko njih nije bilo djece te da je komentar djelatnice šokirao nju i dečka.

"Nismo se ponašali kao da smo u striptiz klubu", tvrdi. Nakon toga se djelatnica vratila s kolegom koji je Serah rekao da "ne poštuje roditelje jer je zajahala svog dečka".

 Mislimo da ste jako lijepi

"Sumnjam da ćete se moći ukrcati u avion tako odjeveni, no u svakom slučaju ne možete sjediti ovdje", kazao joj je. Serah je objavila fotografiju svoje odjevne kombinacije te tvrdi da je u pozadini svega rasizam, jer je ona sa Šri Lanke.

"Bijela žena preko puta mene nosila je kratku haljinu pa je nitko ništa nije rekao", rekla je. Dodaje da je zbog svega bila šokirana, posramljena, bijesna i ponižena.

Kad se putem e-maila požalila kompaniji na ponašanje njihovih djelatnika, dobila je još čudniji odgovor: "Provjerili smo vašu fotografiju i mislimo da ste jako lijepi, vaš dečko je sretnik. Ne mislimo da je primjereno da sjedite dečku na krilu u trenutku kad ima slobodnih mjesta. Mislimo da su radnici štitili druge putnike jer ste bili na javnom mjestu", napisali su joj.

odjeća

aviokompanija

sjedenje

djelatnici

opomena

newsletter

Prijavite se na Newsletter