Mladić šokirao neznanjem o ženskom tijelu

"Nisam znao da je menstruaciju moguće dobiti preko noći. Pa tijelo se gasi dok spavamo, zar ne?"


100posto
07.05.2019.08:10
"Nisam znao da je menstruaciju moguće dobiti preko noći. Pa tijelo se gasi dok spavamo, zar ne?"
Profimedia

sažeto

Mladi muškarac brzo je postao predmet sprdnje među brojnim ženama na Twitteru


100posto
07.05.2019.08:10

Djevojka Farah iz New Jerseyja prijatelju je na Twitteru rekla da se probudila s menstruacijom, na što ju je on pitao: "Zar je to moguće?".

Ona mu je začuđeno rekla da je preko noći dobila mjesečnicu, a on joj je odgovorio: "Nisam znao da ju je moguće dobiti preko noći", uz opasku da ne treba od njega očekivati da zna sve o ženskom menstrualnom ciklusu.

"Kako s 24 godine ne znaš kako funkcionira naše tijelo? Što bi se ona mogla pojaviti samo preko dana? Misliš da maternica čeka da se probudimo?" napisala mu je šokirana prijateljica, a on nije stao s glupostima i odgovorio je: "Pa tijelo se gasi dok spavamo?".

Mladić je ubrzo postao predmet sprdnje među brojnim ženama na Twitteru.

"Da, istina je. Kada spavamo, potpuno prestanemo disati i srce nam prestane kucati. Onda nam duša odlazi u oblak, gdje se čuvaju svi naši snovi. Tijelo će znati kada je vrijeme za buđenje i pozvat će dušu natrag. Ljudsko tijelo je čudesno", napisala je jedna djevojka.

"Ja ću jednom prespavati cijeli tjedan i tako izbjeći mjesečnicu. Genijalna ideja!", našalila se druga.

Više od 30.000 ljudi uključilo se u raspravu na Twitteru, a većina ne može vjerovati da postoje muškarci koji i dalje ne znaju osnovne stvari.

100posto bizarno

menstruacija

neznanje

newsletter

Prijavite se na Newsletter