Seksualni fetiš za odvažne

Ispovijest Hrvata: 'Nikada nisam mislio da će me napaliti promatranje supruge u krevetu s drugim, no kada smo to probali, doživio sam najluđi orgazam u svom životu'


Mia Mitrović
04.10.2019.20:00
Ispovijest Hrvata: 'Nikada nisam mislio da će me napaliti promatranje supruge u krevetu s drugim, no kada smo to probali, doživio sam najluđi orgazam u svom životu'
iStock

sažeto

Muškaraca koji maštaju da gledaju ženu u akciji s drugim muškarcem, ima i više no što mislite, a mnogi od njih svoje su fantazije pretvorili u stvarnost


Mia Mitrović
04.10.2019.20:00

Hrvatsko društvo uopće nije toliko konzervativno koliko se na prvi pogled čini. Iako je Hrvatska patrijarhalna zemlja s jakim utjecajem crkve na društveni život, sve više bračnih parova u svoju postelju pušta treću osobu.

Specifična vrsta seksualnog angažmana s trećom osobom u kojoj suprug dopušta partnerici bračnu nevjeru, dok on sudjeluje samo kao pasivni promatrač, zove se cuckold odnos i čini se da je sve popularniji među parovima koji vole istraživati granice svoje seksualnosti.

'Nabijanje rogova'

U takvom odnosu sudjeluju tri osobe. Cuckold je muž koji promatra svoju partnericu kako prakticira seksualne odnose s drugima. Postoji više varijanti kako se fantazija pretvara u stvarnost. Neki cuckoldi vole samo slušati o nevjeri svoje partnerice te ju pripremati za sastanak s ljubavnikom te prilikom toga osjećaju veliko seksualno uzbuđenje, dok su drugi promatraju sam čin seksa. Neki među njima i sudjeluju u odnosu, ali kao podčinjeni element. Drugi muškarac u cuckold odnosu, onaj koji pruža ženi seksualno zadovoljstvo, zove se bull (bik).

Profimedia

Izgleda da je cuckold odnos u trendu jer je na porno stranicama, osobito amaterskim, sve više video uradaka u kojima muškarac promatra i snima seksualan odnos svoje supruge s jednim, a katkad i više partnera.

Službeno, sklonost promatranju partnera ili partnerice kako uživa u seksualnim odnosima s trećom osobom zove se troiliziam. Taj se termin rijetko koristi jer se udomaćio engleski izraz cuckold odnos, koji bi u slobodnom prijevodu na hrvatski glasio 'nabijanje rogova'. Cuckold je u doslovnom prijevodu mužjak kukavice, ptice koja je poznata po tome da svoja jaja podmeće u gnijezda drugih ptica kako bi one brinule o potomstvu.

Cuckold je u prošlim vremenima bio sinonim za 'rogonju', supruga nevjerne žene koji se zbog njene požude najvjerojatnije brine o djeci koja nisu njegova što ga čini predmetom poruge ostatka kolektiva. U 21. stoljeću pojam rogonje se mijenja pa on postaje sudionik u jednom od najodvažnijih fetiša za koji nam oni koji ga prakticiraju, govore da bi ga trebao probati svaki bračni par, osobito oni koji su u dugogodišnjem braku.

Seks nam je postao monoton

Da sve više parova traži ovakav vid seksualnog zadovoljstva svjedoče i mali oglasi na internetskim stranicama posvećenim seksu i upoznavanju.

"Dečko, 32 g, 182 v, 85 kg, kratka smeđa kosa, sportski građen, traži damu ili ž/m par za ugodno druženje u diskreciji", kaže jedan u podforumu Osječko-baranjske županije.

"Sex Zagreb. Muškarac, visok, crnokos, potentan, 40 god, tražim bračni par za cuckold odnos. Dominantan sam i iskusan. muž može promatrati bez ljubomore. Super iskustvo. prednost Zagreb. Poziv žene. Muž može slušati i gledati", kaže drugi oglas, još precizniji i zanimljiviji, a stranice za upoznavanje prepune su sličnih.

Twitter

Čini se da je zahvaljujući internetu parovima željnima eksperimentiranja lako doći do partnera, no Ivan (39) nam otkriva da to nije baš tako te da su se on i njegova supruga dosta namučili da pronađu bulla koji bi im odgovarao.

Ivan je već 10 godina u braku s dizajnericom Majom (36) koja je žena njegova života. Seks im je od početka veze savršen, a Majin seksualni naboj i svakodnevna pohota ga izluđuju. Oboje obožavaju seks i od prvog dana otvoreno govore o toj temi te su skloni kojekakvim igricama u krevetu. Međutim, vrijeme je ipak napravilo svoje.

„Bez obzira na sve i nama je nakon sedam godina svakodnevnog seksa u krevetu postalo monotono. Kako bismo to promijenili, najprije smo otvorili vezu. Počeo sam tu i tamo obrađivati nešto sa strane, a primijetio sam da i ona radi isto. O tome u početku uopće nismo imali potrebu razgovarati. Onda sam doznao da je u vrijeme kada sam bio u inozemstvu na jednoj konferenciji provela tjedan dana s ljubavnikom na moru. Najprije sam bio lud od ljubomore pa sam ju u napadaju ludila prisilio da mi ispriča u detalje sve što je s njim radila”, objašnjava nam IT-evac Ivan kako je otkrio da ga pali biti cuckold.

Navalio sam na nju kao lud

„Kada sam slušao ženu kako mi prepričava detalje svog vrlo prljavog, tvrdog seksa s ljubavnikom u nekoliko poza koje nas dvoje rijetko prakticiramo, napalio sam se kao nikada u životu. Navalio sam na nju kao lud, a onda ponovio to opet i opet. Nisam uopće mislio da bi mi zamišljanje kako mi ženu j*be drugi muškarac moglo pružiti toliko zadovoljstva. Uvijek sam sebe smatrao balkanskim tipom frajera, međutim sad sam imao osjećaj da otkrivam novi svijet seksa, prepun nezamislivih mogućnosti. Zbog toga sam joj predložio da organiziramo seansu u kojoj ja promatram sve uživo, a ona je drage volje pristala”, ispričao nam je Ivan. 

Getty Images

„Ljubavnik je otpao iz igre jer nije imao pojma da ja znam u detalje što joj radi kad me nema, a i da zna, vjerojatno bi pobjegao glavom bez obzira. Morali smo naći nekog neutralnog. Otvorili smo zajednički profil na jednom domaćem sajtu za upoznavanje partnera za seks. Zajedno smo dogovorili kakvog tipa tražimo. Moj uvjet je bio da bude mlađi od 30 kako bismo s njim imali što manje dodirnih točaka. Htio sam da bude i što obdareniji jer me napaljivala pomisao da gledam kako ogroman penis prodire u njen analni otvor. Ona se protiv tog uvjeta također nije bunila”, kroz smijeh priča Ivan te dodaje da su im se u početku javljali 'napaljeni luzeri', no da su nakon nekoliko mjeseci traženja pronašli idealnog bulla s kojim povremeno održavaju odnose već dvije godine.

„Počastimo se otprilike svaka tri mjeseca. Neopisiv je osjećaj vidjeti ju kako uživa s drugim. Ja ih samo promatram i samozadovoljavam se. Prvi puta kada smo to probali, svršio sam nakon dvije minute, nastavio ih promatrati i ponovno svršio taman kada su i oni svršavali. Bio mi je to jedan od najboljih i najintenzivnijih orgazama u životu. Pola sata nakon što je otišao, dobio sam jednu od najtvrđih erekcija ikad pa smo se još jednom poseksali, a potom cijelu večer mazili pred TV-om. I nju je nevjerojatno uzbuđivao seks s dva muškarca u istom danu”, opisuje nam detalje odnosa Ivan koji dodaje da mu je ova neobična seksi praksa promijenila život na bolje.

„Oni koji misle da je gledati ženu kako uživa s drugim ponižavajuće, nemaju pojam o čemu pričaju. U cuckoldu ima muževa koji vole da ih bull ponižava, ližu njegovu spermu nakon seksa i slično, no ja ne spadam u takve. Jednostavno me pali promatrati ju kako se predaje drugome i kako cijelim tijelom uživa u seksu. Na nekoj filozofskoj razini, promatram to kao primanje kroz ultimativno davanje slobode ženi koju volim da uživa koliko god želi. Kroz cuckold sam prebrodio koncept ljubomore i straha od konkurencije, odnosno straha da će me ostaviti zbog nekog boljeg i obdarenijeg. Preporučujem to svim parovima jer je to izvrstan test snage ljubavi, povezanosti i povjerenja te pomaže kod oslobađanja od koncepta lažnog egoizma”, otkriva nam Ivan, a ono što govori potvrđuju psiholozi.

Sve zbog evolucije 

Oko vrednovanja cuckolda njihova se mišljenja, doduše, razilaze. Neki ga zbog elementa počinjavanja svrstavaju u BDSM. Austrijski pisac Leopold Von Sacher Mazoch po kojem je mazohizam dobio ime, za svoju je suprugu organizirao cuckold seanse te ju brižljivo uređivao, češljao i odijevao kada je išla na sastanke s ljubavnicima.

Ima psihologa koji drže da cuckold prakticiraju biseksualni muškarci koji promatranjem žene i sami fantaziraju o muškom zagrljaju, a drugi pak tvrde da se radi o obliku mizoginije u kojim muškarac želi poniziti partnericu zbog njenih seksualnih apetita.

Profimedia

Iako se na prvi pogled čini da je čitava priča kontra evolucijska, evolucijska psihologija smatra suprotno. Naime, utvrđeno je da muškarci koji su u dugotrajnim, monogamnim vezama imaju slabije erekcije i prilikom ejakulacije izbacuju manje sperme nego oni promiskuitetniji.

„Muškarci u dugim vezama postaju 'evolucijski uljuljkani'. Kada nema konkurencije, spolni se organ manje trudi nego kada je ima, ali doslovno. Testisi im rade slabije i erekcije su manje tvrde kod onih muškaraca koji misle da je njihova partnerica samo njihova. Kada posumnjaju u njenu nevjeru, muškarci doživljavaju energičniji seks, orgazmi su im snažniji te izbacuju veće količine sperme. To je zato što se u evolucijskom smislu, psihološki i biološki natječu sa spermom drugog muškarca”, objasnila je seksualna psihologinja Susan Block.

Ono što govori američka psihologinja, potvrđuju i primjeri iz stvarnosti. Evolucija kaže, tko ne riskira, ne profitira, a mnogi bračni parovi profitirali su nakon uvođenja treće osobe u svoje postelje. Dakako, ovakvo što nije za svakoga, a otvorena i komunikacija i povjerenje ključni su u svemu pa tako i u cuckold odnosu.

seks

BDSM

Cuckold-Hotwife

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter