Osveta se servira hladna

Nikad nećete pogoditi kako se princeza Diana obračunala s princem Charlesom nakon što ju je ostavio


100posto
10.11.2018.08:30
Nikad nećete pogoditi kako se princeza Diana obračunala s princem Charlesom nakon što ju je ostavio
Reuters

sažeto

Razvodi znaju biti teški, a ljudi nekad znaju zaigrati prljavo. Kraljevska obitelj nije iznimka


100posto
10.11.2018.08:30

Kad su se 1992. godine princ Charles i princeza Diana rastajali, svijet je bio na koljenima. Od početka stoljeća i nestašnog prijestolonasljednika još nitko nije toliko pisao o ljubavnim brodolomima britanske kraljevske obitelji.

Njezinu tragičnu sudbinu znamo, ali sad je isplivao jedan dosad nepoznat detalj o kraju njihove antibajkovite priče. Kad je sve već bilo jasno, Diana se vraški potrudila da Charlesu oteža život. Kao prava lukava lija, usredotočila se na male stvari.

Reuters

Recimo, kako da on dođe do svojih stvari koje su, nakon što ju je ostavio, zaostale u njihovom zajedničkom domu u palači Kensington.

Tako je jadnog Charlesa prislila da godinama šalje svog slugu u njezin dom po njegove stvari. Navodno je prezirala Fawceta, Charlesovog slugu, jer je bio agresivni zlostavljač pun sebe koji je svog šefa i njegovu ljubavnicu uzdizao u nebesa.

Razmaženi princ

Koliko je je Fawcet svoju dužnost shvaćao ozbiljno pokazuje i to da je on svom šefu, kad si je slomio ruku, istiskao pastu na četkicu za zube. Kao što se zna, Charles se time oduševio pa je otada to dio njegove svakodnevne razmažene rutine.

Reuters

Kako je nakon razvoda ona zadržala njihov zajednički dom, a s njim i djecu, odlučila je jednostavno promijeniti sve brave kako vjerni sluga njezina bivšeg muža ne bi mogao ući u njezin dom.

Nakon što se par razišao, Charles se preselio par kilometara niže od nje. No, svojih se stvari nije dokopao još dugo nakon što je njihov razvod i formalno finaliziran 1996. godine. Nije neka zadovoljština, ali nekad je i malo dovoljno za sreću.

kraljevska obitelj

princeza Diana

princ Charles

newsletter

Prijavite se na Newsletter