Ispovijest bake swingerice

Nije prirodno imati jednog seksualnog partnera, spavala sam s 3000 njih, a suprug je uvijek blizu dok se prepuštam drugima


100posto
03.06.2019.18:00
Nije prirodno imati jednog seksualnog partnera, spavala sam s 3000 njih, a suprug je uvijek blizu dok se prepuštam drugima
Profimedia

sažeto

Do 28. godine sam bila samo sa suprugom i imali smo fantastičan seks. On je predložio da probamo nešto novo i tako je krenulo...


100posto
03.06.2019.18:00

Britanka Marie Calvert (67) priznaje da je spavala s preko 3000 ljudi, piše The Guardian.  

"Seks je moja strast. To je najzabavniji i najugodniji način provođenja vremena. Neke žene vole jogu, neke badminton, a ja volim tjelesne užitke", iskrena je Marie.

Udana je već dugo. Suprug Barry i ona upoznali su se u ranoj mladosti, imali su tek 15 godina, a oženili su se sa 19.

Seks sam jednostavno odvojila od ljubavi. I on je sličnog mišljenja.

"Nije prirodno imati jednog seksualnog partnera 60 godina. Život je eksperimentiranje i uživanje, i to je ono što mi radimo. Barry ide s drugim ženama, ja s muškarcima. Nisam ljubomorna jer znam da me voli. Do 28. godine sam bila samo s njim, imali smo fantastičan seks. Jednog dana on je došao kući sa swingerskim časopisom koji je pokupio od kolege. Našalio se da bi i mi to trebali probati, a ja sam mu rekla da ne bude lud. Više nismo razgovarali o tome", prisjetila se.

Uskoro je počela zamišljati koliko je to zabavno i uzbudljivo.

Odlučila je da bi to ipak trebali probati. Prvi par su upoznali upravo preko časopisa, bili su to sveučilišni profesori u četrdesetim godinama. 

"Bio je to petak i sjećam se kako smo se vozili prema njihovoj kući. Barry je zaustavio automobil i pitao me: 'Jesmo li sigurni?' Bili smo tako nervozni, ali i ludo uzbuđeni. Rekla sam mu da ćemo pokušati jednom pa vidjeti", rekla je. 

Čim su ušli u njihovu kuću, ona je, kaže, odmah počela zavoditi profesora. Zvao se John. Bio je to sofisticiran, zgodan muškarac s kojim je odmah osjetila kemiju. Poljubili su se u dnevnoj sobi i tada je počela akcija, s obje strane. 

"Barry je otišao s njegovom ženom i pogledao me. Nasmijao se. Znala sam da će sve biti u redu, ali i da nam se tog trenutka život skroz promijenio. Postali smo swingeri. Provodili smo vikende sastajući se s raznim parovima. Postalo je uzbudljivo. Na poslu sam razmišljala o tome, o onome što sam radila večer prij i osjetila bih kako drhtim. Neki parovi, poput Johna i njegove supruge su nam postali dobri prijatelji, čak i kada smo prestali sa seksom. Druge smo pak vidjeli samo jednom", ispričala je pa se prisjetila "14-orice veličanstvenih".

Bilo je to na jednoj swingerskoj zabavi, nekontrolirana požuda. Sutradan sam osjećala laganu bol, ali na neki lijep način, kao da sam bila u teretani.

Bračni par je 1997. godine otvorio svoj swingerski klub. "Željeli smo raditi nešto oko čega smo strastveni. Klub i dan danas dobro radi. Tijekom radnog vremena se nikada ne pohvatamo, to je naš posao, a mi smo profesionalci. Ali, kada se klub zatvori..." 

Kaže kako nisu svi dobri ljubavnici, ali bilo bi čudno da je drugačije.

"Pazimo na sigurnost i nikada nisam osjetila da sam u opasnosti. Barry je obično u istoj sobi ili nedaleko. Prošle godine sam imala samo tri ljubavnika jer sam operirala koljeno, ali i dalje imam isti seksualni nagon, samo što sam sada opuštenija", ispričala je baka dvoje unuka.

seks

brak

swinganje

swingeri

požuda

newsletter

Prijavite se na Newsletter