video: Za sve je kriv znatiželjan susjed

Netko je tajno snimio 'pravi' Jokerov ples i sada video kruži društvenim mrežama. Je li jednako dobar kao u filmu?


Mia Peretić
18.11.2019.14:00
Netko je tajno snimio 'pravi' Jokerov ples i sada video kruži društvenim mrežama. Je li jednako dobar kao u filmu?
Profimedia

sažeto

Stanovnici Bronxa bijesni su što njihove stepenice okupiraju fanovi filma koji skakuću gore-dolje i snimaju se za društvene mreže


Mia Peretić
18.11.2019.14:00

Film 'Joker' jedan je od najvećih filmskih hitova ove godine i zasigurno jedan od kandidata za nagradu Oscar. No, osim fantastične glumačke izvedbe Joaquina Phoenixa, film je iznjedrio i jednu neočekivanu senzaciju, sada popularno odredište svih turista koji posjete New York.

Netko je tajno snimio Phoenixa kako pleše i 'ulazi u svoj lik'

Riječ je o inače sasvim običnim stepenicama u četvrti Bronx, na kojima Phoenix, odnosno Arthur Fleck, izvodi svoj legendarni ples uz ritmove pjesme "Rock and Roll Part 2" Garryja Glittera.

No, čini se da je netko mobitelom uspio uhvatiti trenutke prije 'čarolije' tijekom koje se Phoenix spušta niz stepenice. Glumca se tako može vidjeti kako pravi prve plesne korake i zagrijava se za pravu izvedbu, što mu očito pomaže da u potpunosti 'uđe u lik'. Video je objavljen na društvenim mrežama i od tada je postao pravi hit, a stepenice obvezna lokacija na kojoj se okupljaju fanovi filma, čime nisu svi u potpunosti oduševljen, piše Lad Bible.

Stanovnici Bronxa iznervirani su fanovima koji stalno obilaze stepenice kako bi plesali i snimali se

Lokalni mediji pišu kako su stanovnici Bronxa zapravo poprilično iznervirani iznenadnim interesom za stepenice kojima fanovi konstantno skakuću gore-dolje kako bi svoju izvedbu objavili na društvenim mrežama.

Nedavno je na stupu javne rasvjete u blizini famoznih stepenica objavljen letak na kojem piše: 'Tretiranje naše zajednice i stanovnika kao priliku za fotografiranje na društvenim mrežama i 'it' trenutak izraz je krajnjeg nepoštovanja. Ovo je stvarni život, a ne film, a mi se ne šalimo".

Jedan od stanovnika Jonathan Francis je rekao: 'Nadamo se će to uskoro prestati jer nam to ne treba". No, ne čini se da će navala fanova stati u neko skorije vrijeme. Joker je u polučio golem uspjeh u kinima, a nedavno je postao i najunosniji fill napravljen po stripu. Sve su to loše vijesti za jadne stanovnike Bronxa koji se serijskih plesača neće riješiti baš tako brzo.

film

Joker

scena plesa

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter