Video: 'Bilo je krckavo, sklisko i gadljivo'

Nesvakidašnja nezgoda jednu običnu ulicu pretvorila je u poprište kao iz nekog apokaliptičnog filma, a sirovo meso prekrilo je asfalt


100posto
03.09.2019.17:40
Nesvakidašnja nezgoda jednu običnu ulicu pretvorila je u poprište kao iz nekog apokaliptičnog filma, a sirovo meso prekrilo je asfalt
Twitter

sažeto

Nesvakidašnja nezgoda jednu običnu ulicu pretvorila je u poprište kao iz nekog apokaliptičnog filma


100posto
03.09.2019.17:40

Nekima padaju sjekire, nekima sjekire upadnu u med, nekima teče med i mlijeko, a stanovnicima njujorške četvrti Brooklyn mogu reći da im s neba padaju pilići. Snimka koja je mnoge zgrozila, mnoge rastužila, proširila se društvenim mrežama i na tja način postigla da sirote mrtve i rasute koke dođu puno dalje od lokalne mesnice.

Prizor zaista nije oku ugodan, debela, ružičasta ljepljiva linija razmazala se ulicom Bond Street, sve je snimio Cullen Camic koji je razgovarao i s lokalnim medijima. Za BuzzFeed je rekao kako nema pojma što se dogodilo.

Prvi put prizor je vidio najvjerojatnije vrlo brzo nakon što je piletina ispala iz prijevoznog sredstva, jer je još uvijek bila na relativno urednoj hrpi. Video je snimio sat vremena kasnije, nakon što je već mnogo automobila prešlo preko piletine, raznijelo je i razbucalo po asfaltu.

Snimka se raširila kao pilići po cesti

"Kad sam prvi put vidio prizor izgledalo je kao bijeli nasip, više povezana nego na snimci. Bila je to velika količina pilića", kazao je Camic. Isprva je piletina u sloju od tridesetak centimetara prekrivala cijelu ulicu.

"Bilo je krckavo i sklisko, bilo je žestoko".

Snimku je poslao djevojci, koja ju je proslijedila spisateljici Sari Vilkomerson. Očevidac tvrdi da iako izgleda gadno, pilići nisu širili nikakav miris, pa je očito bilo riječ o svježoj pošiljci koja je nesretnim slučajem završila na cesti.

"Skoro sam pao kada sam snimao video jer sam stao na komad pileće masnoće, skoro sam zveknuo glavom u pod", objasnio je kako je hodanje po ulici bilo opasno. Sanitarna služba ubrzo je došla i uklonila meso s ceste, što je Odjel Saniteta i potvrdio.

New York

piletina

ulica

newsletter

Prijavite se na Newsletter