kako to još nikome nije palo na pamet?!

Društvene mreže su se užarile zbog genijalnog trika jedne mame koja se dosjetila kako uspavati djecu koji navodno djeluje


100posto
05.10.2019.09:55
Društvene mreže su se užarile zbog genijalnog trika jedne mame koja se dosjetila kako uspavati djecu koji navodno djeluje
Profimedia

sažeto

Majka trogodišnje i četverogodišnje kćeri dosjetila se trika s 'čarobnim pidžamama'


100posto
05.10.2019.09:55

Bez obzira na sve savjete svijeta roditeljima je i danas jedan od najvećih izazova kako umiriti svoju djecu. Osobito kad se dan bliži kraju pa su i sami iscrpljeniji.

No, 33-godišnja Amerikanka Jessica D'Entremont došla je do genijalnog rješenja koje bi moglo pomoći milijunima majki diljem svijeta. Barem na neko vrijeme.

Pidžame koje svijetle u mraku

U čemu je njezina genijalnost? Uspjela je jednim briljantnim trikom posve primiriti svoje dvije kćeri. One su, poslušno kao da su u vojsci, prije spavanja bile posve mirne punih sat vremena.

Dakle, Jessica je kupila dvije identične pidžame i uvjerila svoje kćeri – starija ima četiri, mlađoj su tri godine - da su ove posebne pidžame koje imaju čarobne moći. Čarolija je u tome da svijetle u mraku, ali da bi zasvijetlile moraju se napuniti.

Tajna punjenja

Tajna je upravo je u načinu punjenja: da bi pidžama zasvijetlila u mraku treba sat vremena provesti u 'stavu mirno'. Naravno, djevojčicama nije bio nikakav problem to i odraditi.

 
 
 
View this post on Instagram

Thats not how you watch t.v. Daddy daycare in full swing

A post shared by Jessica D'Entremont (@dentremontjessica) on Jul 5, 2019 at 1:27pm PDT

Pidžame su, dakako, bile fluorescentne i svijetlile bi ionako. Jessica se svojim uspjehom pohvalila na društvenim mrežama, a objava je ubrzo postala viralna. U ekspresnom roku palo je nešto manje od 200.000 lajkova.

djeca

majčinstvo

trik

pidžama

newsletter

Prijavite se na Newsletter