VIDEO: Pogledajte kako se muškarac šminka

Nekoliko puta sam si gotovo izbo oko i strahujem da će me izbaciti iz 'sindikata' jer sam toliko loš pe*er


Robin Mikulić
10.12.2018.17:00
Nekoliko puta sam si gotovo izbo oko i strahujem da će me izbaciti iz 'sindikata' jer sam toliko loš pe*er
100posto

sažeto

Pokušali smo slijediti tutorial najveće make up zvijezde na YouTubeu. Sretan sam što sam preživio


Robin Mikulić
10.12.2018.17:00

Kad sam pred koji tjedan s kolegicom otišao u dućan provjeriti koliko žene mjesečno potroše na šminku, ostao sam osupnut. Tisuću tristo kuna. Toliko ja, valjda, na svoju kozmetiku potrošim u godini dana. Tada mi je sinula sjajna ideja.

Zašto se ne bih poveo za vodećim trendom na YouTubeu i pokušao se našminkati? Izgleda lako, svi to rade, muškarci su, ako je za vjerovati aktualnim trendovima, postali cjenjeniji vizažisti od svojih kolegica. Postoji devetogodišnjak koji rastura i skuplja klikove samo tako! Koliko to može biti teško?

Kako li sam se samo prevario! Proces nanošenja žbuke trajao je satima, lice me je svrbjelo kao da sam pao u koprive. Od toga je jedino gore bilo skidanje. Oči su me pekle još dva dana nakon toga.

Detalje pogledajte u videu:

I dopustit ću si ovdje jedan mali ekskurs koji me zapravo natjerao da se upustim u ovaj horor sa šminkom. Ispod videa o štiklama netko je ostavio sljedeći kometar: „Je*eš pedera koji ne zna hodat na štiklama“. 

Pa, dragi čovječe, slažem se s tobom. Ja sam živi dokaz da možeš biti najveći peder u gradu i ne imati nikakvih vještina kad je riječ o umijeću ženovanja. Uskoro ću izgubiti licencu za samostalno obavljanje pederluka, sudbo kleta!

make up

šminka

tutorial

muškarac se šminka

savršeni tuš

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter